Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 21 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze films verschijnen in 2021 en daar kunnen we alleen maar naar uitkijken

Vorig jaar stond de filmindustrie compleet stil door het coronavirus. Grote producties liepen vertragingen op en premières werden uitgesteld. Dit jaar worden de producties rustig weer opgepakt en mogen we weer gaan genieten van nieuwe films op ons beeldscherm. En daar kijken we maar wat graag naar uit.

Ga er maar voor zitten, want deze films komen in 2021 uit.

1. Mank

Deze Netflix-film heeft al meerdere nominaties voor Golden Globes en Critics’ Choice Awards. In de film zien we het Hollywood van de jaren dertig door de ogen van schrijver Herman J. Mankiewicz. Nu op Netflix.

2. News Of The World

News Of The World is ook een productie van Netflix en is voer voor een Oscar. Tom Hanks schittert in de film als Captain Kidd, een veteraan uit de burgeroorlog die ermee instemt een jong meisje, meegenomen door de Kiowa Native Americans, naar haar oom en tante te begeleiden. Maar de reis over de ruwe vlaktes van Texas verandert al snel in een gevecht om te overleven. Te zien op Netflix.

3. A Quiet Place: Part II

In de langverwachte opvolger van John Krasinki’s apocalyptische thriller, A Quiet Place: Part II, gaat de familie Abbott naar de buitenwereld, waar de mensheid is gedood door geluidsgevoelige monsters. Maar ze beseffen al snel dat het op geluid jagende wezen niet de enige bedreiging is. Uit op 20 maart.

4. Black Widow

Fans hebben hier lang op deze film gewacht. Met een geweldige vrouwelijke cast – Scarlett Johansson, Florence Pugh en Rachel Weisz – is Black Widow een superheldenfilm gebaseerd op het Marvel Comics-personage Natasha Romanova. Wanneer de U.S.S.R. uit elkaar valt, probeert de regering haar te vermoorden terwijl de actie zich verplaatst naar New York, waar ze een freelance agent is. Uit op 7 mei.

Dit zijn de 20 beste films op Netflix volgens IMDb

5. Cruella

Nadat de Cruella-trailer uitkwam, konden we niet wachten om de film te zien. De film dient als voorloper van het geliefde verhaal van de films van de 101 Dalmatiërs. Emma Stone is episch als de klassieke Disney-schurk, die haar leven als aspirant-modeontwerpster Estella volgt. Uit op 28 mei.

6. Death On The Nile

Kenneth Branagh vertelt (en schittert in) de klassieker van Agatha Christie – die dient als vervolg op de Murder on the Orient Express uit 2017. Verder bestaat de cast uit namen als Tom Bateman, Annette Bening, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer , Emma Mackey, Sophie Okonedo en Jennifer Saunders.

7. No Time To Die

Hoelang wachten we al op de nieuwe film van James Bond? De première is inmiddels meerdere keren verplaatst maar dit jaar gaat het echt gebeuren. James Bond (Daniel Craig) moet een ontvoerde wetenschapper redden, maar moet het opnemen tegen een mysterieuze crimineel die gewapend is met een gevaarlijke nieuwe technologie. Uit op 8 oktober.

8. Luther

Ja, Luther-fans. Idris Alba heeft bevestigd dat ze dit jaar beginnen met het filmen van de Luther-film. De acteur bevestigde vorig jaar dat de film al in de maak was, dus we hopen dat we eind dit jaar van Luther kunnen genieten. Nog niet gezien? Bekijk dan eerst de serie op Netflix.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.