Inga Stoit
Inga Stoit Lichaam 23 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Food diary: dit is wat Kaley Cuoco eet op een dag

Op de NSMBL-redactie zijn we gek op eten. Uitgebreid ontbijten, lekker lunchen, borrelen met vriendinnen… We kunnen daarom altijd inspiratie voor de lekkerste gerechten gebruiken. En waar kunnen we die inspiratie beter opdoen dan bij celebrities? Vandaag kijken we naar de food diary van Kaley Cuoco.

Dit eet Kaley Cuoco op een dag

Actrice Kaley Cuoco (onder andere bekend van The Big Bang Theory) eet behoorlijk clean. Ze eet erg veel vers fruit, groenten en vis. Ze kiest voor gemak in haar routine. Wat voor haar inhoudt dat ze bijna elke dag min of meer hetzelfde eet. Ze gebruikt andere smaakmakers om het nog enigszins afwisselend te houden.

Ontbijt

Voorheen begon Kaley haar ochtenden met ontbijtgranen voor kinderen. Ze was er werkelijk dol op, alleen gezien de hoeveelheid suiker hierin is zij overgestapt op een broodje pindakaas. Uiteraard een variant zonder suiker. Ze kiest voor brood vanwege de koolhydraten. Deze heeft zij broodnodig tijdens haar morning workout. Haar keuze voor pindakaas heeft te maken met de eiwitten en de romige smaak.

Lunch

Haar lunch is eenvoudig. Ze eet brood of een salade. Ze is een pescotariër. Dat houdt in dat ze wel vis eet maar geen vlees. Een lunch voor haar kan dus bijvoorbeeld een groente sandwich (of met vis) met bladgroenten zijn. Het broodsoort wat zij eet is altijd volkoren.

Hoeveel bloed verlies je tijdens je menstruatie?

Snacks

Op de meeste dagen kiest zij als snack voor een appel met pindakaas. Of ze maakt een smoothie met veel greens for on the go. Pindakaas is een echte favoriet voor de leuke actrice. Ze eet dit elke dag – wat wij snappen.

Avondeten

Voor het avondeten eet Kaley meestal hetzelfde namelijk vis met enorm veel verse groenten. Het soort vis en groenten dat ze eet, hangt af van waar zij zin in heeft en wat er beschikbaar is. Meestal grilt ze een kleine witvis en bakt ze seizoensgroenten of serveert ze deze naast een salade. Om smaak toe te voegen aan het gerecht gebruikt ze verse kruiden zoals rozemarijn, tijm, dille en citroensap.

Het dieet van Kaley Cuoco is in de afgelopen jaren flink veranderd. Ze zegt zelf dat deze veranderingen te maken hebben met haar leeftijd. Voorheen at ze veel junkfood en snoep, maar dat doet zij tegenwoordig niet meer.

Food diary

Benieuwd naar de food diary van andere celebrities? Check hier de what I eat in a day van ZendayaRihannaKylie JennerLady Gaga en Victoria Beckham.

Food diary: dit is wat Florence Pugh eet op een dag

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.