Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 23 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

For Future Fridays: zo doe jij langer met je spullen (en dat scheelt ook geld)

Het is misschien aantrekkelijk om tijdens Black Friday naar de winkel te rennen voor wat nieuwe kleding of je online shoppingbag te vullen met een flitsend paar schoenen. Maar waarom zou je meer kopen als je er ook voor kunt zorgen dat de producten die je al hebt langer meegaan? Zo houd je meteen wat extra geld in je zak. Win-win dus.

Want je schoenen of kleding (laten) onderhouden of repareren, is een stuk goedkoper dan het helemaal nieuw aanschaffen. En het is ook nog eens beter voor het milieu. Waar kun je precies terecht? Bever heeft een paar hele mooie initiatieven.

Het merk wil jou inspireren om langer met producten te doen en zo minder bij te dragen aan de afvalberg. Want het onderhouden of repareren van je eigen producten is écht makkelijker dan je denkt.

Zo moedigt Bever je aan om je producten zelf te herstellen. En tijdens For Future Fridays kon je ook langskomen in de winkel om advies te vragen aan een Bever Buitenexpert.

Bron: Bever

Instructievideo’s bingen

Had je geen tijd om langs te komen op 24 november? Geen probleem. Na het zien van Bevers’ instructievideo’s kun jij makkelijk zelf aan de slag. Leer bijvoorbeeld over het onderhouden van je wandelschoenen of reparatie van je waterdichte kleding.

Mochten je spullen nou toch echt hun beste tijd hebben gehad, lever het dan in bij een van de Bever-winkels. Hier kun je wat afgedragen is of wat je niet meer gebruikt kwijt. Zo krijgen veel producten een tweede kans.

Bever <3 For Future Fridays

Vergeet Black Friday. For Future Fridays it is! Want buiten heeft je nodig.

Ook content kun je hergebruiken. Dit artikel is eerder door Bever gepubliceerd en wij van NSMBL hebben het voor jou herschreven. Want waarom weggooien wat je nog goed kunt gebruiken? Bever Reused is een hergebruikte campagne. #buitenbegintbijbever #reused #recycle

In samenwerking met Bever

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.