Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 11 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Ben jij gek op het maken van fotoboeken? Dan wil je dit ff zien

Als jij leeft met je telefoon in je hand heb jij vast ook overal een foto van: van je ontbijt, van je hond, van je vakantie.. maar kijk je die foto’s ooit terug? Die kans is toch een stuk minder groot. Hoe leuk om dan een fotoboek te maken? Misschien niet van de meest random plaatjes in je fotogallerij, maar wel van de bijzondere momenten.

Nou, let dan goed op.

Voor alle fotoboek-fanaten..

Wij hebben namelijk iets héél leuks gevonden: je kunt nu dus een abonnement nemen op een fotoservice genaamd Klikkie. Hetenige wat je hoeft te doen is elke maand je meest memorabele momenten selecteren en deze uploaden naar je Klikkie-profiel. De app stuurt je hiervoor maandelijks reminders dus vergeten kan je ook niet. De foto-experts zorgen ervoor dat jouw foto’s volgens de hoogst mogelijke normen worden afgedrukt en je het fotoboekje thuis ontvangt. Hoe leuk is dat?!

Het klikkie pocket fotoboekje is met een afmeting van 10x10cm en 18 pagina’s super schattig en compact. Daarnaast is het van prachtige kwaliteit en superstevig. Zo kan je het makkelijk opbergen of meenemen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het boekje snel uit elkaar valt. In deze ‘snelle wereld’ vol digitale plaatjes is het soms zó leuk om een fysiek aandenken te hebben. Daar kijk je hopelijk dan wél regelmatig in terug.. kan je meteen die fotogallerij een beetje opschonen. Win-win!

Enne, wat kost dat?

Voor nog geen vijftien euro per maand kan jij om de vier weken één fotoboekje laten en inbinden. Je kunt ook voor een simpeler abonnement kiezen, dan krijg je alleen de foto’s opgestuurd. Ook al leuk, kan jij die in je kamer hangen als versiering, aan iemand geven als cadeau of zelf in een fotoboek plakken, als een soort scrapbook.

Lekker creatief bezig zijn, jij!

Zo kom je over je angst heen om met therapie te beginnen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.