Anne Smits
Anne Smits Fashion 24 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

GANNI slaat de handen ineen met dit geliefde brillenmerk

Wanneer twee modemerken besluiten om te gaan samenwerken, leidt dat vaak tot de meest gewilde collecties die binnen een mum van tijd zijn uitverkocht. Denk bijvoorbeeld aan de collabs van H&M, zoals de H&M x Mugler-collectie die recent is uitgekomen. En vergeet ook vooral de samenwerkingen van Adidas niet. Binnenkort komt er weer een parel van een collab bij. GANNI slaat namelijk de handen ineen met Ace & Tate.

Geloof ons: hier wil je nog even geduld voor hebben.

GANNI slaat handen ineen met Ace & Tate

Als een van de meest unieke modemerken gaat GANNI een samenwerking aan met het al te gave brillenmerk Ace & Tate. Dat kan niet anders dan een toffe collectie worden. Wanneer je de collectie kan verwachten, lees je hier.

GANNI x Ace & Tate

Ben je nog op zoek naar een zonnebril voor aankomende zomer, wacht dan nog heel even totdat je er een inslaat. Binnenkort lanceert GANNI samen met brillenmerk Ace & Tate een collectie. Ben je niet bekend met de merken, dan praten wij jou graag bij. GANNI is op dit moment een van de meest populaire kledingmerken met de meest unieke items. Ace & Tate is een brillenmerk met tijdloze en tegelijkertijd trendy en betaalbare (zonne)brillen.

Wanneer en wat kunnen we van de collectie verwachten?

Zojuist onthulden zowel GANNI als Ace & Tate de samenwerking op Instagram. Wat we precies van de collectie kunnen verwachten, is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk bestaat de collectie uit (zonne)brillen met de kwaliteit zoals je van Ace & Tate gewend bent in de stijl van GANNI. Over precies twee weken lanceren de merken de collectie op 7 juni.  Wil je niks van de lancering missen, schrijf je dan nu in via de website van GANNI. Zo krijg jij als eerste een melding zodra de collectie beschikbaar is.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.