Emma Toussain
Emma Toussain Events 29 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Dit is nu al de meest gehypte rooftopbar van Amsterdam, dit is waarom

Morgen opent LuminAir (The Bar Above Amsterdam) haar deuren en biedt de stad een hemelse ervaring.. dat beloven ze ons althans. Het is nu al de meest gehypte plek van Amsterdam en we snappen wel waarom; het ziet er prachtig uit.

LuminAir Amsterdam

Deze high vibe skybar mét terras wijdt zich aan het ambacht van de new wave mixologie. Het adembenemende panorama over de stad fungeert tegelijk als muze van de bar, want het uitzicht mag gevierd worden. Rooftopbars zijn sowieso ontzettend populair tegenwoordig en dat is logisch, het heeft ook echt iets magisch om over de stad uit te kunnen kijken terwijl je geniet van heerlijke hapjes en drankjes. En we zijn het niet zo gewend in Nederland, aangezien bijna alle restaurants gewoon op straatniveau zijn. We hebben ook niet zo veel hoogbouw, maar veel hotels hebben daar nu wel de ruimte voor.

LuminAir ziet er prachtig uit en als we alle fuzz op internet mogen geloven is dit dé place to be. En dat terwijl de bar nog niet eens open is voor het grote publiek! De bar gaat vrijdag 30 juni open en zit op de Oosterdoksstraat 4, verdieping 11. Vlak bij Amsterdam Centraal, een goeie locatie voor als je uit Amsterdam komt maar dus ook als je met de trein moet komen.

@nsmblmagazine

Nieuwe hotspot in Amsterdam 😍 #luminair #rooftopbar #doubletreehilton #hotel #rooftop #cocktails #party #voorjou #amsterdam

♬ gimme gimme gimme BOBW party – The Best of Both Worlds Party

Dit eet en drink je

In LuminAir draait het allemaal om de beste mixologie, met een signature Lumen Menu bestaande uit cocktails die zijn gecreëerd op basis van de intensiteit van licht en warmte, hoe tof?!

Het aanbod van moderne, internationale en smaakvolle hapjes bestaat uit toegankelijke gerechtjes die perfect zijn om te delen, zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts. Omdat LuminAir werkt aan een hoger doel (je moet wel tegenwoordig), is de basis van het culinaire aanbod duurzaam, met een focus op zowel zero- of minimal waste-technieken als op lokale producten. LuminAir is overdag, ’s avonds en (in het weekend) ‘s nachts geopend. Voor een smaakvolle internationale lunch tot hoogstaande bites. Denk aan oesters en sushi, maar ook rendang, softshellkrab en karaage (gefrituurde) bloemkool. De gerechten, zowel de sandwiches, soepen en salades overdag als de bites ’s avonds, zijn verrassend en kennen allemaal een LuminAir-twist. Zo creëerde de chef verschillende smaakmakers voor bij de oesters en wordt de sushi vers bereid. En de bitterballen? Die komen met huisgemaakte bietenmosterd en zoetzuur van bietjes. Yummmmm.

Wat is een toffe locatie zonder passende muziek? Er staan in huis-dj’s die soulvolle loungemuziek draaien om jou te entertainen. Ook leuk: terugkerende evenementen vormen de highlights op de sociale agenda van de stad. Gotta loooove Amsterdam. De evenementenruimte van de locatie is ontworpen met exclusiviteit in het achterhoofd. Het is een privé-cocktailbar-lounge en -terras met een adembenemend uitzicht op de stad. Het perfecte perspectief voor high society-evenementen, luxe productlanceringen, creatieve pop-ups en decadente privéfeesten. Le-heuk!

Wel ff boeken natuurlijk.

Bij deze winkels shop je de mooiste badkledingtrends van 2023

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.