Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 22 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Geniaal! Taylor Swift fan nam baan als beveiliger om tóch bij uitverkocht concert te kunnen zijn

Ooit een bewaker van een concert zó enthousiast mee zien zingen met álle liedjes van de artiest? Wij denken van niet. Deze enorme Taylor Swift fan zou wat ons betreft wel een lintje verdienen voor de moeite die hij heeft gedaan om het concert bij te wonen. Met zijn rug naar het podium, dat dan weer wel.

Dit is waarschijnlijk nu al het schattigste (en slimste) dat je deze week gaat lezen.

Bewaker van Taylor Swift voor een avond

Je hebt fans, je hebt mega fans en dan heb je deze fan – die waarschijnlijk de boeken in gaat als de meest fanatieke ooit. Door de enorme populariteit van popster Taylor Swift waren alle kaartjes voor haar ‘The Eras Tour‘ (buiten enorm duur met een gemiddelde prijs van $215) uitverkocht. Vele toegewijde fans kregen het daardoor niet voor elkaar om een kaartje voor een van de shows te bemachtigen. Jammer, maar helaas, zouden velen hebben gedacht. Toch liet één fan, genaamd Davis Perrigo, het daar niet bij zitten.

De slimste truc om het uitverkochte concert toch bij te wonen

De fan, annex accountant, nam het heft in eigen handen en zocht een andere manier om het concert van zijn dromen toch bij te wonen. Hij is al jaren fan van Taylor Swift, kent de tekst van elk nummer en zingt het, volgens zijn vrouw, met veel te veel passie mee voor iemand die nog nooit een break-up heeft gehad. Het concert niet bijwonen was voor hem dus geen optie. De fan solliciteerde voor een baan als beveiliger bij het Nissan Stadium in Nashville, waar de show afgelopen weekend plaatsvond.

Davis kreeg de baan (ook fijn voor Swift die wat beveiligers-problemen had) en had hierdoor de kans om het concert van héél dicht bij Swift te ervaren. Wel zaten er een paar nadelen aan zijn slimme actie. Zo moest hij gedurende het gehele concert zijn gezicht richting het publiek houden en heeft hij daardoor niks kunnen zien van hoe dicht de zangeres bij hem stond. Ook mocht hij geen foto’s of video’s maken. Gelukkig waren er een aantal andere fans die hem mee zagen zingen en hem hebben gefilmd. Eind goed, al goed.

@sobaditsgoodwithryanb

Loved this video one of my listeners Leah sent where a security guard gives Taylor a run for her money at one of her Nashville shows! #taylorswift #taylornation #swiftie #swifttok

♬ original sound – Ryan Bailey

Miley Cyrus onthult de echte betekenis achter haar populaire nummer ‘Flowers’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.