Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 31 mei 2022
Leestijd: 4 minuten

Genoten van Bling Empire seizoen 2? Dan wil je deze 10 series zeker zien

Het is geen geheim dat wij echte fans zijn van realityseries. Als de nieuwste seizoenen online komen zijn we binnen no time obsessed en we zouden het niet anders willen. Helaas komen de meeste series na een aantal seizoenen tot een eind en moet je weer op zoek naar iets nieuws. Gelukkig hebben wij een reeks heerlijke aanraders voor je als je hebt genoten van Bling Empire seizoen 2.

*Add to my watchlist*

Bling Empire seizoen 2

Een van onze nieuwste obsessies is Bling Empire seizoen 2. Het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie verscheen 13 mei 2022 op Netflix en fans begonnen direct met bingen. Niet zo gek, want ze hebben meer dan een jaar op een nieuw seizoen van Bling Empire moeten wachten. Het duurde dan ook niet lang voordat fans op Twitter compleet los gingen over het nieuwste seizoen.

Het tweede seizoen van de populaire realityshow volgt een groep Oost-Aziatische en Oost-Aziatisch-Amerikaanse vrienden die in Los Angeles wonen. Hun luxe leven vol met drama zorgt voor het nodige entertainment en wij zijn dan ook direct begonnen met kijken en we zijn niet de enigen. Op Twitter delen kijkers namelijk massaal memes die precies vertellen wat wij dachten tijdens het kijken van Bling Empire seizoen 2.

Deze 10 Netflix series zijn onbekend maar wel het kijken waard

Aanraders

Als je een echte fan bent van Bling Empire is de kans groot dat je het tweede seizoen allang hebt uitgekeken. Je bent dan vast en zeker op zoek naar een nieuwe serie om te bingen en je bent bij ons dan aan het juiste adres. Wij zetten namelijk tien heerlijke realityseries voor je op een rij die je sowieso wilt kijken als je hebt genoten van Bling Empire seizoen 2.

1. Selling Sunset

Er is een grote kans dat je deze Netflix-serie al kent, maar Selling Sunset mag zeker niet ontbreken op onze lijst. Deze realityserie zit namelijk vol met drama en prachtige huizen en er staan al vijf seizoenen op Netflix.

2. The Kardashians

Iedereen die van realityseries houdt weet dat deze serie bovenaan staat. Nadat Keeping Up With The Kardashians officieel stopte wisten we even niet wat we moesten, totdat Kris Jenner aankondigde dat de familie een nieuwe realityserie genaamd ‘The Kardashians’ kreeg. Wij zijn obsessed.

3. Real Housewives of Beverly Hills

Als je Bling Empire kijkt voor de rich and famous, dan is The Real Housewives of Beverly Hills de perfecte serie om te gaan kijken. Deze serie zit namelijk vol met rijkdom en drama en er zijn al ontelbaar veel seizoenen die je kunt bingen.

4. Singapore Social

De Netflix-serie Singapore Social volgt het leven van een groep jonge vrienden in Singapore, terwijl ze zich navigeren door hun carrière, romantiek en familie.

5. The Hills

Meer reality dan The Hills wordt het niet. Deze klassieke realityshow was jaren geleden al te bewonderen op MTV en is tegenwoordig in een heel nieuw jasje gestoken. De nieuwste serie genaamd The Hills: Next Gen zal de levens volgen van een gloednieuwe groep twentysomethings in Los Angeles en wij kunnen niet wachten!

6. Byron Baes

Deze Netflix-serie volgt Australische influencers die naar de beroemde plek Byron Bay zijn verhuisd. Ze zijn hier niet zomaar heengegaan, maar komen met een duidelijk doel: hun leven serieus nemen. Volg een groep vrienden in hun zoektocht naar romantiek, carrière en nog veel meer.

7. My Unorthodox Life

My Unorthodox Life gaat over Julia Haart, een CEO van een modellenbureau/modebedrijf en voormalig lid van een ultraorthodoxe joodse gemeenschap. In deze realityserie volg je haar en haar gezin in hun dagelijks leven en zie je hoe Julia haar leven compleet heeft omgegooid.

8. Below Deck

Van drama op het land naar drama op zee: Below Deck volgt het leven van bemanningsleden die op superjachten van de superrijken werken. Hoewel dit er op het eerste gezicht glamorous uitziet, is niks minder waar.

9. Keeping Up With The Kardashians

De voorloper van de nieuwe realityserie ‘The Kardashians’ is natuurlijk Keeping Up With The Kardashians. In deze geweldige realityserie is alles wat de familie doet op de voet te volgen. Verwacht dus veel glamour, familiegevechten, tranen en een hele hoop drama.

10. House of Ho

Deze realityserie van HBO Max volgt de Vietnamees-Amerikaanse Ho-familie die in Houston, Texas woont. Ze zijn niet alleen ontzettend rijk, maar hebben ook genoeg familieconflicten om een heel seizoen mee te vullen. Een echte aanrader als je het aan ons vraagt.

Nu moet je alleen nog je volgende serie uitkiezen. Veel kijkplezier!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.