Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Entertainment 21 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG: realityshow ‘The Hills’ komt terug met een gloednieuwe cast en wij kunnen niet wachten

Was jij ook altijd zo’n fan van The Hills en kon je geen genoeg krijgen van de drama rondom Lauren, Audrina, Whitney en Heidi? Dan hebben we mega goed nieuws voor je. De realityshow komt namelijk terug! The Hills: Next Gen zal de levens volgen van een gloednieuwe groep twentysomethings in Los Angeles. Drama incoming.

Wij vertellen je alles wat we tot nu toe weten over deze reboot.

The Hills

Het is alweer 12 (!) jaar geleden dat The Hills eindigde, maar nog altijd heeft de show ontzettend veel fans. Toen de show in 2006 begon werd deze al snel één van MTV’s best beoordeelde realityshows. De spin-off van Laguna Beach volgde Lauren Conrad en haar vriendinnen terwijl ze hun dromen najaagden in L.A. De cast kon echter niet wegblijven van het voortdurende drama binnen de inner circle en dit zorgde voor smakelijke TV.

Na zes explosieve seizoenen vol verbroken vriendschappen, driehoeksverhoudingen en problemen met kamergenoten, stopte de show in juni 2010. Bijna tien jaar later kwam MTV al met The Hills: New Beginnings. Deze reboot volgde de levens van een aantal van de oude castleden voor 2 seizoenen. Dit keer komt er een reboot die fans zal laten kennismaken met een nieuwe generatie twentysomethings die het hoopt te maken in L.A.

Deze 5 lessen uit The Hills gaan je verder helpen in je carrière

The Hills: Next Gen

MTV heeft nog geen officiële releasedatum aangekondigd voor The Hills: Next Gen. Het lijkt er ook nog niet op dat de opnames van de show al zijn begonnen. We moeten dus helaas nog eventjes geduld hebben.

Hoewel de nieuwe serie een soortgelijk concept zal hebben als haar voorganger, zal de gloednieuwe cast van Next Gen naar verwachting een stuk diverser zijn dan de originele. Opnieuw zal er een groep “twentysomething friends and aspiring entrepreneurs who are coming of age” gevolgd worden, maar deze nieuwe generatie zal een betere weerspiegeling zijn van het L.A. van tegenwoordig.

Deze 7 geheimen over The Hills wisten zelfs de grootste fans niet

Drama, drama, drama….

De nieuwe groep zal zich proberen te navigeren door een Los Angeles waar verschillende nationaliteiten, culturen en identiteiten samen komen. Verslavingen, familiedrama en romantiek.. Als we het moeten geloven zal het allemaal voorbij gaan komen in de reboot.

“They will navigate realities of race, class, identity, addiction, family drama, and the thrills of romance and becoming self-made amidst the exclusive enclave of The Hills in Malibu,” aldus outlet Deadline.

Zal deze reboot net zo iconisch worden als het origineel? Wij zijn super benieuwd.

Deze 5 lessen uit The Hills gaan je verder helpen in je carrière

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.