Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 7 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

True Thompson verstoort de laatste bikinifoto van Khloé Kardashian en het is alles wat je wil zien

De beroemdste familie op Instagram zijn toch wel de Kardashian-Jenners. De zussen plaatsen geregeld foto’s op hun feed waar volgers van smullen. De dochters van Kourtney, Khloé, Kim & Kylie maken ook geregeld een verschijning op Instagram en ze zijn altijd ontzettend schattig. Nu verstoort True Thompson de nieuwste Instagram-foto van Khloé Kardashian en het internet gaat los.

True crasht compleet de fotoshoot van haar moeder.

Khloé Kardashian

Het Instagram-account van Khloé Kardashian staat vol prachtige foto’s. De reality-ster – met 188 miljoen volgers op Instagram – heeft in haar meest recente Instagram-post een serie bikinifoto’s geplaatst. Nu gaan haar fans helemaal los om de foto’s en het is niet om een reden die je zou denken.

Is Khloé Kardashian verbannen van het prestigieuze Met Gala?

Ze gaan namelijk los om niemand minder dan True Thompson, de dochter van Khloé Kardashian. In de derde foto van de serie zien we True voor haar moeder in het zand zitten en het is duidelijk dat ze net het foto-moment van Khloé heeft verstoord. De caption van de foto luidt dan ook, “Just act like I’m not here” en dat is precies wat Khloé doet, want we zien haar gewoon door poseren.

Reacties

Khloé Kardashian plaatst de foto’s ook op Twitter met de caption, “Beach baby” en wij zijn absoluut jaloers. Op Instagram reageert de ene na de andere persoon. Zus Kim Kardashian was er natuurlijk als een van de eersten bij en reageerde: “Wow!!! Goals 🔥🔥🔥.” Iemand anders reageerde: “Can we work out together? Because I need these results 🔥🔥❤️‍🔥.”

Op Twitter werd er ook massaal gereageerd op de super schattige foto. Zo reageerde iemand: “True is so adorable” en iemand anders reageerde: “The last two photos are the cutest”. We kunnen niet geloven hoe groot True al is geworden en we hopen haar nog vaak terug te zien op het Instagram-account van haar moeder.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.