Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 7 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans gaan compleet los op TikTok over deze wereldwijde Squid Game-theorie

Squid Game is pas sinds een paar weken te zien op Netflix, maar neemt nu al de hele wereld over. De show is zelfs nummer 1 in 90 verschillende landen op dit moment. Dat vinden wij niet zo gek, want de serie is fascinerend, intens en super spannend. Op TikTok gaan er veel verschillende fan-theorieën rond, maar wij hebben er nu een gevonden die je niet gaat geloven.

We komen steeds meer te weten over de populaire serie.

Squid Game

In de serie Squid Game strijden spelers tegen elkaar om een groot geldbedrag te winnen. De spelers zijn geselecteerd omdat ze één ding gemeen hebben: ze worstelen met financiële problemen. De spelers spelen 6 verschillende kinderspellen en komen er al snel achter dat het verliezen van een spel vreselijke gevolgen heeft.

De Netflix-serie Squid Game is op dit moment zo populair dat – SK Broadband – een internetprovider uit Zuid-Korea Netflix aanklaagt voor de extra kosten. Squid Game wordt namelijk zoveel gestreamd dat internetprovider SK Broadband alleen voor de serie al 1,2 biljoen bits per seconde moet draaien.

Netflix
Netflix

TikTok-theorieën

Op TikTok gaan fans los over de serie. Ze praten niet alleen over hoe geweldig de serie is, maar delen ook hun theorieën over de serie. Zo had een fan een theorie die viraal ging over hoe werkers en spelers worden geselecteerd. Een andere theorie ging viraal toen een Koreaans sprekende fan vertelde dat de engelse ondertiteling de betekenis van de serie compleet verandert.

Nu gaat er een nieuwe fan-theorie rond op TikTok en wij zijn in shock. In deze theorie wordt namelijk verteld dat Squid game niet het enige dodelijk spel is dat op onze wereld wordt gespeeld. Als er in de serie vip-gasten langskomen zeggen ze dat de contest in Korea het beste is. Dit doelt er volgens ons op dat er meerdere spellen worden gehouden.

@ruthbellpan

Follow me on insta: Ruthbellpan 💚 #squidgame #squidgamenetflix #squidgametheories #okeh

♬ Pink Soldiers – 23

Niet alleen in Korea

In de specifieke scene komen vip-gasten langs om naar de Squid Game te kijken. Als ze naar binnen lopen vragen ze zich af wat de volgende game zal zijn. Een van de Vips zegt: “The games of this edition have been amazing. The contest in Korea was the best.” Dit laat ons niet alleen weten dat er meerdere edities zijn, maar ook dat er mogelijk verschillende games over de hele wereld worden gespeeld.

TikTokker @ruthbellpan vertelt welke games zij denkt dat er gespeeld worden over de wereld. Zo geeft ze als voorbeeld de serie Alice in Borderland die zich afspeelt in Japan. Ook benoemt ze de Hunger Games die zich afspelen in Noord-Amerika. Zowel in Hunger Games als in Alice in Borderland worden er spellen gespeeld waar spelers niet altijd levend vanaf komen.

Wij vinden de koppeling dus niet vergezocht en het zou gaaf zijn als er echt een grotere wereld achter Squid Game zit.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.