Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 7 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Scott Disick is na zijn breuk met Amelia Hamlin alweer aan het daten

Scott Disick is de laatste tijd veel in het nieuws geweest. In augustus lekte er foto’s uit van DM’s die Scott had gestuurd naar de ex – Younes Bendjima – van Kourtney Kardashian. In de DM’s van Scott was te lezen dat hij over zijn ex Kourtney Kardashian en Travis Barker praatte. Zijn DM’s kwamen erg jaloers over en kort daarna ging het uit met zijn vriendin Amelia Hamlin.

Nu – kort na zijn breuk met Amelia Hamlin – lijkt Scott alweer te daten.

Scott Disick

Toen Younes Bendjima in augustus de DM die hij van Scott Disick had gekregen op Instagram plaatste ging het internet los. Iedereen had er een mening over en ook wij waren in shock. Scott leek door zijn bericht erg jaloers en toch nog steeds niet over Kourtney heen te zijn. Al snel krabbelde hij terug en zei hij spijt te hebben van zijn DM.

Instagram / @younesbendjima

Travis Barker reageerde ook op het drama. Hij was niet de enige wat de toenmalige vriendin – Amelia Hamlin – van Scott Disick had ook wat te zeggen over het bericht. Ze was volgens een bron erg “geïrriteerd” door de berichten, maar de twee bleven gewoon samen. Ze plaatste in haar verhaal een foto van haarzelf met een topje. De top had een duidelijke boodschap en die luidde: “Don’t you have a girlfriend?”

Instagram / @ameliagray

Daten

Kort na dit voorval namen Scott en Amelia een ‘break’. Volgens een bron had het stel ‘wat tijd genomen’ om te evalueren hoe hun toekomst er samen uit zou zien. Niet veel later kwam naar buiten dat het stel officieel – na 11 maanden – uit elkaar ging. Het lijkt er nu op dat Scott al deze drama achter zich heeft gelaten, want hij zou nu – slechts een maand nadat zijn vorige relatie eindigde – weer in de datingscene zitten.

In een gesprek met People onthulde een bron – die dicht bij Scott staat – dat hij verrast was door de breuk, maar dat hij nu verder gaat. “The split from Amelia was sudden and unexpected. He was pretty shocked about it,” vertelde de insider. “He has slowly been dating, but is not serious with anyone.”

Kardashian-drama

Nadat de DM’s van Scott naar buiten kwamen was het trouble in paradise tussen Scott en Kourtney. In september ontvolgde Scott zelfs alle Kardashian-Jenners op Instagram. Nu lijkt het erop dat het weer goed gaat tussen de twee. Een insider vertelde dat het paar het probleem heeft kunnen omzeilen. “Scott and Kourtney are doing okay too,” vertelde de insider. “He is still not completely over how serious Kourtney is with Travis. He is trying to let it go through. They want to make the upcoming holidays special for the kids so this is the focus.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.