Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 1 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Is Khloé Kardashian verbannen van het prestigieuze Met Gala?

Wij weten niet of het jou wel is opgevallen, maar wij hebben Khloé Kardashian nog nooit op het Met Gala gezien. Het exclusieve event vol glitter en glamour werd eerder deze maand weer gehouden en er waren veel celebrities aanwezig. De Kardashian-Jenner zussen zijn al meerdere jaren van de partij. Juist daarom vragen fans zich nu af waarom Khloé Kardashian niet aanwezig was op het Met Gala.

Zowel Kim, Kylie en Kendall zijn al meerdere jaren aanwezig tijdens het Met Gala.

Met Gala 2021: waar was Khloé Kardashian?

Op 13 september 2021 was het Met Gala en we hebben weer genoten van de mooiste beauty en fashion looks. Zo was Kim Kardashian het gesprek van de avond met haar zwarte look van Balenciaga die elke centimeter van haar lichaam – inclusief haar hoofd – bedekte en werden er weer iconische Met Gala wc-selfies gemaakt.

Een Kardashian-Jenner zus die merkbaar ontbrak tijdens het evenement was Khloé. Ze heeft nog nooit samen met haar zussen – Kim, Kendal en Kylie – op de trappen van het Met Gala gestaan. Veel fans vroegen zich af waarom en begonnen opnieuw te speculeren of Khloé misschien verbannen is van het beroemde mode-event.

Q&A op Twitter

Deze week besloot Khloé het verhaal voor eens en altijd recht te zetten. In een Q&A met fans op Twitter beantwoordde ze verschillende vragen. Er was ook een fan die begon over het Met Gala. “Khloe, now that you are online please tell if the Met Gala rumours are true.” Hierop antwoordde Khloé heel duidelijk: “Absolutely NOT true.”

Dat ze zelf niet aanwezig was bij het event, weerhield Khloé er niet van om haar zussen op te hypen. In 2019 tweette Khloé vlak voor het Met Gala: “I seriously can’t get over how incredible my sisters look tonight!!!! I’m dreaming of them.” Het thema was dat jaar Camp: Notes in Fashion en Kylie, Kendall en Kim stalen de show met hun prachtige looks.

Kylie Jenner Met Gala Kendall Jenner ontwerpers
Getty Images

Wij hopen dat we het aankomende jaar alle Kardashian-Jenner zussen zien schitteren op het Met Gala.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.