Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Fashion 7 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Geruite printjes zijn dit jaar populairder dan ooit: dit zijn de beste looks van Instagram

Wie een beetje op Instagram heeft gezeten het afgelopen jaar heeft verschillende modetrends zien komen en gaan. Een trend die echter al een lange tijd blijft hangen is geruite printjes.

De print is dit jaar populairder dan ooit.

Geruite printjes: modetrend voor 2021

We zien op TikTok en Instagram dagelijks unieke en kleurrijke outfits voorbijkomen. Zo is de rainbow maximalism-trend al een enorme opmars aan het maken, maar is er één modetrend die al een lange tijd razend populair is: geruite printjes. De items komen vaak in felle kleuren en we zien veel verschillende varianten op de ruitjes.

Naast dat er veel varianten zijn zien we de geruite printjes vaak ook in verschillende items terug: soms zien we de print in een sok en een canvas tas, en de andere keer in een buckethat of blouse. Één ding is zeker: het is een modetrend die we nog veel gaan zien aankomend jaar – en we klagen niet. We hebben de beste looks met geruite printjes van Instagram op een rijtje gezet voor een dosis goede inspiratie.

1. Getwiste ruitjes

2. Statement

3. Sokken

4. Geruite accessoires

5. Dubbelcheck

6. Swimwear

7. Unieke ruitjes

8. Grote ruitjes

9. 90’s ruitjes

Interieur-items met geruite printjes

Niet alleen op het gebied van mode zijn geruite printjes erg populair. Ook zien we de print steeds vaker voorbijkomen in interieurs, zowel in accessoires als meubels en behang. Het geeft de ruimt een twist en is vrolijk en uniek. We zien de print vaak terug in de kleine dingen, zoals op koffiemokken, kleden en schilderijen, maar ook op grote aspecten als banken, muren en gordijnen. We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn groot fan van de print – zowel als modetrend als interieurtrend.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.