Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 8 sep 2022
Leestijd: 3 minuten

Harry Styles reageert eindelijk op het spuugincident het is hilarisch

Ook al ben je geen van van Harry Styles en z’n hele romance met Olivia Wilde, je kunt al het drama rondom het Venice International Film Festival niet gemist hebben. De hele cast van Don’t Worry Darling was daar aanwezig om de première bij te wonen en dat ging niet helemaal van een leien dakje. Zo gaf Harry helemaal géén aandacht aan director én zijn vriendin Olivia en kuste hij wel een andere tegenspeler. Ook leek het er even op dat Harry zijn collega Chris Pine onderspuugde toen hij ging zitten. Het hele internet ging los om dit moment, maar nu heeft Harry zelf gereageerd op dit voorval. En natuurlijk alleen op een manier zoals hij dat kan; op een vrolijke manier met een klein beetje sarcasme.

Harry en het spuugincident op het Venice Filmfestival

De film Don’t Worry Darling is een psychologische thriller geregisseerd door Olivia Wilde en er is heel wat gaande rondom deze bijzondere productie. De romance tussen Harry en Olivia is opgebloeid tijdens deze opnames en er gaan geruchten dat Florence daarom de regie over moest nemen omdat Olivia dat niet altijd deed – te veel met haar hoofd in de wolken? Daarnaast zou Harry – in de bijrol – meer geld hebben gekregen dan Pugh. Deze geruchten leven nu meer dan ooit omdat Florence de persconferentie skipt. Dat zou ze doen omdat ze druk is het het opnemen van een ander film genaamd Dune, maar fans denken dat het komt door de feud tussen deze twee dames.

Maar deze ‘ruzie’ was niet hetgeen waar IEDEREEN het over had de afgelopen dagen. Het was Mr. Styles himself die zorgde voor drama – of het nou bewust was of niet. Tijdens het betreden van de filmzaal het het zoeken naar zijn plek leek het er even op dat hij op de hand van mede-acteur Chris Pine spuugde. Op de video die van de twee gemaakt is zie je Chris klappen en zodra Harry gaat zitten stopt hij en het lijkt inderdaad alsof hij ondergespuugd wordt. Inmiddels gaan er meerdere video’s rond uit andere hoeken waar er duidelijk te zien is dat er geen spuug rondvliegt en dat Harry ook geen spuugbeweging maakt.

@popbase

The internet believe that #harrystyles spit on #chrispine at the #dontworrydarling premiere. #venezia79 #venicefilmfestival #fyp #foryou #popculture #film

♬ original sound – Pop Base

@californiasunlou

Replying to @tbslauren #harrystyles #venicefilmfestival #chrispine #foryoupage #foryou #fyp

♬ Originalton – .

Reactie Chris

De representative van Chris Pine zorgde gister al voor wat verduidelijking: “This is a ridiculous story — a complete fabrication and the result of an odd online illusion that is clearly deceiving and allows for foolish speculation. Just to be clear, Harry Styles did not spit on Chris Pine. There is nothing but respect between these two men and any suggestion otherwise is a blatant attempt to create drama that simply does not exist.”

Reactie van Harry zelf

Styles heeft nu zélf gereageerd op het voorval, tijdens zijn show gisteravond in New York. En dat deed hij op een hilarische (en ietwat sarcastische) manier:

@alrightchante

He’s so funny I can’t #harrystyles #onedirection #chrispine #dontworrydarling #loveontour #fyp #foryou

♬ original sound – chante 💓

“I just popped over quickly to Venice to spit on Chris Pine, but fear not, we’re back!”

Laat ze je niet gek maken 👏👏

Het Venice International Film Festival is in volle gang en alle grote sterren zijn gearriveerd – wij praten je bij

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.