Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 8 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit is de favoriete foundation van Gigi Hadid en hij kost maar €8

Gigi Hadid is een kersverse moeder en heeft nu een stuk minder tijd voor een volledige make-uproutine. En hoewel Gigi haar handen vol heeft aan dochter Khai, heeft ze toch de tijd genomen om haar make-up routine en huidverzorging te delen met de Amerikaanse Vogue.

Ze staat deze maand op de cover van het blad.

Gigi Hadid: huidverzorging

Ze begint met haar skincare routine, door haar zwangerschap is ze geswitcht naar natuurlijke producten. Toch is ze na haar bevalling (waar we je alles over vertellen) en door het winterse weer ook weer andere producten gaan gebruiken. Zo geeft ze toe dat ze tot recentelijk de St Ives Apricot Scrub gebruikte en droogt ze haar puisten uit met tandpasta (wat een absolute no-go is in de wereld van dermatologen).

Toch zijn er niet alleen maar slechte dingen te vinden in de skincare routine van Gigi Hadid. Zo geeft ze een voorbeeld van een betaalbaar product uit haar routine, de iconische Cetaphil Cleanser. Ook geeft ze aan dat ze last heeft van pigmentatie na haar zwangerschap. Daar is ze natuurlijk niet de enige in, want veel vrouwen hebben hier last van.

Foundation van Gigi Hadid

Dan de make-up van Gigi Hadid. Net als velen van ons is ook Gigi een amateuristische make-up artist en mixt ze verschillende producten met elkaar. Zo gebruikt ze voor haar basis altijd twee illuminators en een foundation. Volgens Gigi geeft haar dat de perfecte glow zonder haar huid vet te laten lijken. Dat schrijven we alvast op.

Dit zijn de favoriete huidproducten van Hailey Bieber en al haar geheimen voor een stralende huid

Dan haar favoriete foundation, het is geen peperdure variant maar de Maybelline Fit Me Matte & Poreless Foundation van €7,99. Ze mengt deze foundation met haar illuminators en brengt het vervolgens met haar handen aan. Gigi vertelt niet alleen over haar favoriete producten, maar ook over de modellenindustrie. Zo geeft ze aan dat Joan Smalls haar leerde altijd eigen make-up mee te nemen om eventueel iets bij te werken.

Fit Me Foundation – Maybelline (€7,99)

gigi hadid foundation
Maybelline

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.