Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 8 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de beste memes over het doolhof van The Weeknd tijdens zijn Super Bowl-optreden

The Weeknd was gisteren de ster van de avond tijdens de halftime show van de Super Bowl. En de show zat vol met allerlei visuals. Tijdens het nummer “Can’t Feel My Face” liep de zanger door een doolhof vol met spiegels. Het moment ging direct viral en er werden natuurlijk (thanks to the internet) genoeg memes van gemaakt.

Wij delen de meest hilarische memes over het doolhof van The Weeknd.

The Weeknd: doolhof tijdens Super Bowl

In de meest recente optredens van The Weeknd zagen we bloed en protheses. Die liet hij gisteren achterwege. Wel bracht hij zijn kenmerkende stijl op andere manieren naar voren in zijn optreden. Hij trok een glinsterend rood pak aan en trapte af met een koor van gospelzangers. Tijdens het nummer ‘Can’t Feel MY Face’ uit 2015, dook hij in een ondergronds doolhof met glinsterende spiegels.

Hij leek de camera vast te houden als een smartphone, ronddraaiend in een selfie-achtige video. Kijkers werden er duizelig van, maar het moment ging direct viral op internet. Verder zagen we niet The Weeknd, maar zijn dansers met gezichtsverband op. Dat refereert naar zijn andere optredens tijdens zijn After Hours-tijdperk. Gelukkig was daar het internet, die weer hilarische memes over het doolhofmoment maakte. Reden genoeg om de beste memes maar even te delen.

Het moge duidelijk zijn dat The Weeknd het internet weer voer heeft gegeven voor wat memes. Opvallend was dat hij zijn halftime show volledig zelf deed, zonder optredens van andere gastartiesten. Voorafgaand aan het event vertelde hij dat hij alleen crewleden meenam vanwege het coronavirus.

“I’ve been reading a lot of rumors,” vertelt hij aan NFL Network. “There wasn’t any room to fit it in the narrative and the story I was telling in the performance. So there’s no special guests, no.” Eerder werd gedacht dat ex Bella Hadid misschien te gast zou zijn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.