Emma Toussain
Emma Toussain Beauty 26 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Gigi Hadid heeft wéér een andere haarkleur en het staat haar geweldig

Gigi Hadid heeft een bewogen jaar achter de rug, zo is er veel veranderd voor het half-Nederlandse topmodel. Dan bedoelen we voornamelijk de breuk met ex-vriend Zayn Malik. Want oh boy, wát een drama was dat. Ook het kapsel van Gigi heeft veel verandering doorgemaakt. In positieve zin, want die oranje en rode lokken stonden haar verrassend goed. In 2022 zet ze deze haartrend door want ze is wéér veranderd van haarkleur.

Alles staat haar goed, obviously.

Haarkleur van Gigi Hadid

Gigi Hadid postte afgelopen zomer foto op Instagram met felrood haar. Op de foto zien we Gigi in New York City met een beanie waar haar felrode haar onder vandaan komt met de tekst:“city limit ⚓️”. Het is geen verrassing dat Gigi met rood haar komt, want in maart verfde ze haar lange lokken al oranje.

Op 7 januari postte Hadid foto’s van een nieuwe campagne voor Moschino, geschoten door de iconische fotograaf Steven Meisel. Hier verscheen ze met een prachtige bruine haarkleur, iets waar ook veel volgers over te spreken waren. Ook werd ze veel vergeleken met zangeres Ariana Grande.

De make-up artist van Gigi Hadid deelt dé hack voor volle lippen

Blondes have more fun

“New year, new hair” moet het model gedacht hebben want op Instagram is ze te zien met haar bekende blonde lokken. Iets lichter dan normaal maar het staat haar prachtig. Op de foto is te zien dat ze werkt voor Maybelline, een merk waar ze al jaren één van de vaste gezichten is. De stylist van Gigi, Elizabeth Sulcer, postte deze foto 19 uur geleden op Instagram met de caption: “GIGI GLAM”. Ook is het haar van Hadid inmiddels ontzettend lang, iets wat haar wederom goed staat. Je bent een topmodel of je bent het niet, hè?

We are totally here for it.

Wil jij ook je oude haarkleur terug nadat je het hebt geverfd? Doe je dat doet lees je hier.

Deze haarkleur past het beste bij je op basis van je sterrenbeeld

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.