Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 6 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Heeft Gigi Hadid zojuist een behoorlijk groot geheim over Rihanna’s zwangerschap gedeeld?

Het is alweer een paar maanden geleden dat er geruchten rondgingen dat Rihanna zwanger was. Hoewel de zangeres deze geruchten al snel ontkrachtte, maakte Rihanna deze week bekend dat ze toch echt in verwachting is van haar eerste kindje. Nu lijkt het erop dat niemand minder dan Gigi Hadid een behoorlijk groot geheim over Rihanna’s zwangerschap heeft gedeeld en het internet gaat los.

OMG!!

Zwangerschap Rihanna en A$AP Rocky

Twitter ging compleet los toen er in december geruchten rondgingen dat Rihanna zwanger was. Niet zo gek natuurlijk, want Rihanna is een van de meest iconische personen op deze wereld. Toch leek het er al snel op dat de geruchten helaas niet klopten en we moeten eerlijk zeggen dat wij behoorlijk teleurgesteld waren.

Toch leken sommige fans de moed niet op te geven en deze week kwamen we erachter dat ze al die tijd al gelijk hadden. Rihanna maakte afgelopen week namelijk officieel bekend dat ze zwanger is. Ook op haar eigen Instagram-account plaatste de zangeres de eerste foto van haar babybuik en fans gingen compleet los over één detail.

Rihanna ASAP Rocky
DIGGZY/Shutterstock

Met deze looks kon Rihanna haar zwangerschap verbergen tot de bekendmaking

Gigi Hadid

Nu fans helemaal los gaan over de zwangerschapsaankondiging van Rihanna is het begrijpelijk dat hun beroemde vrienden net zo opgewonden zijn als fans. Toch lijkt het erop dat één bekende vriendin van het stel zo opgewonden is over het nieuws, dat ze per ongeluk een behoorlijk groot geheim over de zwangerschap heeft verklapt en dit heeft voor nogal wat commotie gezorgd.

Het begon allemaal toen Rihanna een reeks foto’s op haar Instagram-account deelde, waaronder een babybuik-update en een foto met haar vriend A$AP. De post verzamelde al snel meer dan 17 miljoen likes en veel reacties, maar er was één reactie in het bijzonder die ieders aandacht trok. “Three angels”, reageerde model Gigi Hadid, waardoor fans zich afvroegen of Rihanna in verwachting is van een tweeling.

Reacties

Zo reageerden fans: “3 angels????”, “@gigihadid why would u say this”, “@gigihadid does this mean she is having twins ❤️❤️❤️🙌👏😍” en “@gigihadid all the attention you never got for your pregnancy.. you didn’t make it.” Het duurde niet lang voordat Gigi hoorde van alle ophef die haar opmerking had veroorzaakt en ze reageerde: “I just caught word of this commotion ^ 😅I meant rih / rocky / baby lol.”

Toch lijkt het erop dat Gigi’s verduidelijking geen einde maakt aan de speculaties van fans, want ze laten weten dat ze nog steeds denken dat Gigi een tweeling bedoelt. Toch moeten we afwachten tot het eerste – en misschien het tweede – kindje van Rihanna geboren wordt, voordat we hier antwoord op krijgen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.