Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Body & Mind 30 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Food diary: dit eet Gigi Hadid op een dag

Op de NSMBL-redactie zijn we gek op eten. Uitgebreid ontbijten, lekker lunchen, borrelen met vriendinnen… We kunnen daarom altijd inspiratie voor de lekkerste gerechten gebruiken. En waar kunnen we die inspiratie beter opdoen dan bij celebrities? Vandaag kijken we naar de food diary van de prachtige Gigi Hadid.

Dat Gigi Hadid er altijd fantastisch uitziet (en al helemaal met een make-up loze selfie), is geen geheim. Wat eet het topmodel toch om er altijd zo flawless uit te zien?

Dit eet Gigi Hadid op een dag

Ontbijt

Gigi is heel duidelijk over één van haar ochtendrituelen: ze begint haar dag niet zonder een kop koffie. Dat laat het topmodel aan Harper’s Bazaar weten.

Daarnaast eet ze ‘s morgens het liefst een portie scrambled eggs met bacon en geroosterd brood. Gigi zorgt er elke dag voor dat ze genoeg eiwitten binnen krijgt, en de eieren helpen daar zeker aan mee.

Lunch

Omdat Gigi ‘s morgens vaak sport, is ze rond lunchtijd hongerig. Dat zorgt ervoor dat ze rond het middaguur vaak een grote salade eet. Dat doet ze het liefst bij The Smile, een restaurant naast haar huis. “They have a little arugula salad that I could eat every day,” vertelt ze aan Glamour.

Al eet Gigi trouwens niet alleen maar salades, ook kiest ze af en toe een burger. “My personal motto is: ‘Eat clean to stay fit, have a burger to stay sane,'” laat ze in dat zelfde interview weten. Hear hear, daar zijn we het helemaal mee eens! Wist je dat Gigi het eerste jaar dat ze in New York woonde, elke week een burger at? Dit deed ze om haar favoriete burgertent in de buurt te bepalen. Dat noemen we nog eens toewijding.

Diner

Gigi Hadid is gék op sushi eten in een restaurant, maar ze vindt het ook heerlijk om ‘s avonds thuis te blijven en zelf te koken. Remember haar wodka pasta? Deze ging viral op TikTok en met dit recept kan je ‘m thuis ook zelf maken. Verder eet Gigi vaak uitgebalanceerde maaltijden met groenten en een magere eiwitbron.

Snacks

Een van de redenen waarom we Gigi zo leuk vinden: ze is gek op ijs. Daarnaast eet ze vaak fruit, bijvoorbeeld in een fruitsmoothie of in een lichte salade.

Benieuwd naar de food diary van andere celebrities dan Gigi Hadid? Check hier de what I eat in a day van ZendayaRihannaKylie JennerHailey Bieber en Beyoncé.

Food diary: dit eet model Cara Delevingne op een dag

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.