Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 17 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Huh? Ginny & Georgia-acteur Felix Mallard komt helemaal niet uit Amerika

Ginny & Georgia is momenteel dé nummer 1-serie op Netflix en wij snappen wel waarom. Het bijzondere verhaal van moeder en dochter, de herkenbare struggles op de middelbare school en een klein duister randje.. en je hebt ons helemaal. Veel jonge meiden zijn helemaal gek van Marcus, de nieuwe liefde van Ginny. Haar overbuurjongen én de broer van bestie Maxine is een echte einzelgänger en hij is het liefst bij Ginny. Very cute, maar wist je dat Marcus, of eigenlijk de acteur Felix Mallard, helemaal niet uit Amerika komt?

He’s from the land down under.

Felix Mallard laat verschillende accenten horen

De acteur komt uit Australië en moet daarom zijn Amerikaanse accent ‘faken’. Dat lukt hem prima, want als niet zo weten dat het geen native American is dan hadden we ‘t geloofd. Felix shockeert menig fan van de serie met zijn echte manier van praten.

@celebritiesdailys

his accent 🔥 #felixmallard #fyp #ginnyandgeorgia #marcusbaker #marcus #ginny #georgiamiller #abby #australia #australian #accent

♬ original sound – celebrities daily’s (mia)

Ook legt hij uit hoe de manier van praten tussen de twee nationaliteiten verschilt. Klint logisch, maar je moet wel talent hebben om zo makkelijk te wisselen als Felix doet.

Seizoen 3

Of de Ginny & Georgia een derde seizoen krijgt? Dat is nog niet zeker. We hopen van wel, want we kunnen niet leven met het einde van seizoen twee. Toch zijn er al wel heel veel theorieën gaande over een eventueel verloop van het derde deel. Benieuwd naar al deze theorieën?

Wisten we niet: deze acteurs in Ginny & Georgia zijn broer en zus in het echt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.