Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 1 jul 2024
Leestijd: 1 minuut

Dít is de nieuwe vriendin van Lil Kleine: ‘Lijkt wel Hailey Bieber’

Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, heeft bevestigd dat hij een nieuwe relatie heeft. Afgelopen weekend gingen er aardig wat berichten op de juicechannels rond, die al zoiets voorspelden. De rapper deelt zondag op Instagram foto’s van hem en zijn vriendin Anna.

Lil Kleine verliefd op Anna

Instagram is natuurlijk dé plek om je relatie officieel te maken, zo weet ook Jorik. Gisteravond was het dan zo ver: hij plaatste zijn nieuwe lover zodat iedereen kan zien dat hij weer verliefd is. Op één van de foto’s heeft de 29-jarige Lil Kleine zijn armen om haar heen. Op een andere geven ze elkaar een kus op de mond. “Alles” schrijft hij erbij.

Wie is deze Anna?

Het gaat om Anna Groeneveld en ze woont in Amsterdam. Jorik is ontzettend fan van haar, eerder deelde hij een foto dat hij 500 rozen had gekocht. Volgers van Jorik moesten even twee keer naar de foto kijken die hij gisteren deelde: “Ben ik de enige die dacht dat ik naar een foto van Hailey Bieber keek? 😅”, zo schrijft iemand. En ja: het koppel heeft wel wat weg van Justin en Hailey als je snel kijkt.

De rapper was eerder samen met Jaimie Vaes, met wie hij een zoontje heeft. Vaes deed in 2022 aangifte tegen de rapper voor mishandeling, nadat beelden van het stel tijdens een ruzie in de auto waren uitgelekt via sociale media. Het onderzoek van het Openbaar Ministerie loopt nog. Veel Instagram-gebruikers hebben dan ook een mening over deze nieuwe relatie. Er worden veel grappen gemaakt over het autodeur-incident.

Hoogste penthouse ter wereld kost bijna 200 miljoen dollar: neem een kijkje

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.