Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 20 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Hebben – Deze spotgoedkope parfums zijn ontwikkeld door ‘s werelds beste parfumeurs

Parfum zijn heerlijk, maar ook ontiegelijk duur. Voor een flesje van 50 milliliter tel je al snel €70 neer, wat ons betreft een godsvermogen. Vaak betaal je voor het merk en de unieke ingrediënten. Deze parfumeurs bewijzen dat lekkere geuren niet duur hoeven te zijn, als zij ze ontwikkelen.

Een goede chefkok maakt met simpele, goedkope gerechten een overheerlijk gerecht. Met parfum werkt dit ook zo. De volgende parfums zijn gecreëerd door de Michelinsterren chefs van de parfumwereld. Thank god, want zo wordt een lekker parfum ineens betaalbaar.

Deze betaalbare parfums zijn ontwikkeld door ‘s werelds beste parfumeurs

Ketens als H&M en & Other Stories laten deze topparfumeurs hun geuren samenstellen. Jep, deze producten zijn de verborgen parels van de beauty-industrie.

1. H&M T-Shirt – €9,99

De omschrijving van H&M luidt ‘subtiel en kalmerend, frisgewassen katoen op de schone huid.’ Klinkt top. Dit parfum is samengesteld door niemand minder dan Olivier Pescheux, de man die de parfums van Diptyque ontwikkelde.

H&M

2. H&M Noite Carioca – €14,99

Ook dit product van H&M is ontwikkeld door een topparfumeur. Recent sloeg H&M de handen ineen met Givaudan, een gerenomeerd parfumhuis. Dit parfum is ontwikkeld door Nisrine Grillié en wordt omschreven als ‘een tropisch stadsgezicht, nieuwe vrienden, lachen en dansen samen onder de sterrenhemel.’

H&M

3. & Other Stories Fleur de Mimosa – €15

& Other Stories schakelde tijdens het creëren van de parfums de hulp van Jerome Epinette in. Met succes, want letterlijk iedere geur uit de lijn is heerlijk. De lijn bestaat uit Eau de Toilettes, geparfumeerde oliën en bodymists.

Jerome werkte eerder voor Dolce & Gabbana en Byredo, maar nu koop je zijn meesterwerk voor een prikkie bij & Other Stories.

& Other Stories

4. Zara Fleur D’ Oranger – €15,95

Dit parfum is ontwikkeld door niemand minder dan Jo Malone. De geurenkoningin sloeg de handen ineen met Zara voor een uitgebreide lijn, inclusief geurkaarsen. Alle producten zijn Eau de Parfum, waardoor ze lang blijven hangen.

Zara

5. Zara Vetiver Pamplemousse geurset – €39,95

Het zou geen Jo Malone collectie zijn als er geen geurkaarsen waren, dus ontwikkelde ze deze ook voor Zara. De geur Vetiver Pamplemousse bevat noten van grapefruit, mandarijn en vetiver. Kom maar door.

Zara

Glamour UK

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.