Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 4 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Spotted – Zo ziet de cast van de nieuwe Gossip Girl reboot eruit

Al eerder werden de geruchten over de nieuwe Gossip Girl bevestigd. Met een cast die inclusiever is dan ooit, meer diverse verhaallijnen én Kristen Bell die weer de verteller wordt (XOXO), konden wij niet wachten om de eerste beelden van de nieuwe cast te zien. Dit is alles wat je wil weten over de cast van de nieuwe Gossip Girl reboot.

Het gerucht dat er een tweede Gossip Girl zou komen ging al een tijdje rond, maar vorig jaar werd het eindelijk officieel. Een compleet nieuwe serie van HBO Max zal zich afspelen in The Upper East Side en zit er inmiddels aan te komen.

Gossip Girl reboot

Het verhaal van de nieuwe Gossip Girl reboot wordt verder opgepakt en focust op een nieuwe generatie Upper East Side-tieners. De grote aanwezigheid van social media zal een grote rol spelen. ”The prestige series will address just how much social media—and the landscape of New York itself—has changed in the intervening years”, vertellen de makers aan The Hollywood Reporter.

Cast

Op foto’s die op 2 januari 2021 werden gedeeld, onthulde HBO de nieuwe cast, die belooft veel diverser te zijn dan de originele serie. De Gossip Girl reboot zal meer POP (people of color) en queer-verhaallijnen bevatten. Ten eerste hebben we Jordan Alexander als Julien Calloway, Savannah Smith als Monet de Haan, Zión Moreno als Luna La en Thomas Doherty als Max Wolfe.

Dan hebben we ook in de Gossip Girl reboot Emily Alyn Lind als Audrey Hope, Tavi Gevinson als Kate Keller, Eli Brown als Otto “Obie” Bergman IV, Evan Mock als Akeno “Aki” Menzies en Whitney Peak als Zoya Lott.

De Gossip Girl reboot zal te zien zijn via de nieuwe streamingdienst HBO Max. Wanneer precies is nog niet helemaal duidelijk, maar het zal begin 2021 zijn. De perfecte start van het nieuwe jaar, als je het ons vraagt. We can’t wait.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.