Emma Toussain
Emma Toussain Technologie 29 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

E-bikes altijd zo duur? Deze niet fiets niet en hij is nog stijlvol ook

We zijn al weken verdrietig, want VanMoof is niet meer. Sure, de fietsen rijden nog prima (mocht die van jou niet kapot zijn), maar een nieuwe kopen zit er niet meer in. Opzich ook prettig, want die dingen waren bijzonder prijzig. Je kunt nu heel veel andere leuke dingen kopen in plaaats van zo’n overprized fiets, we hebben wat suggesties op een rij gezet. Maar.. je kunt natuurlijk wél een andere e-bike kopen.

Voor de helft van het geld.

Deze stijlvolle elektrische fiets is een koopje

Natuurlijk is de VanMoof wél een een prachtig product, maar helaas kunnen we daar niet zo veel meer mee. Was jij aan ‘t sparen voor een e-bike? Dan is het goede nieuws dat je nu véél minder geld uit hoeft te geven. Wij vonden via Groupdeal een fiets van Veloci, waar je nog geen 1500 euro voor betaalt.

De fiets die wij vondenis een showmodel, dus er is al op gereden door testers. Dit is max. vijftig kilometer, dus dat is hartstikke prima. Ook kan het zijn dat je lichte gebruikssporen ziet, maar who cares?

Hieronder zetten we nog wat extra informatie op een rij over de fiets:

  • De fiets heeft 7 jaar garantie en 2 jaar op elektronica.
  • 80Nm 250 Watt middenmotor
  • Meest compacte fietsmotor op de markt
  • Stabiele wegligging dankzij het lage zwaartepunt
  • Probleemloos wandelen met fiets in de hand dankzij de ingebouwde wandelfunctie
  • Trapsensoren bepalen de ondersteuning die de elektrische fiets geeft De motor slaat af zodra je stopt met trappen

Check de e-bike hier.

Overwinteren

Wil jij naast een fiets ook even lekker weg? Even het land uit? Iets om naar uit te kijken, omdat onze zomer zo sh*tty is? Wij vonden een héérlijke citytrip naar Marrakesh waar jij je kunt onderdompelen in cultuur, heerlijk eten én ZON. Dat is het belangrijkste, dat vinden we natuurlijk allemaal.

5 dingen waar miljonairs nooit geld aan uitgeven maar jij wel

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.