Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Fashion 22 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Gucci lanceert een fantastische Après-Ski collectie en wij willen alles hebben

Bij een tripje naar de sneeuw kan een warme, maar vooral fashionable ski-outfit niet ontbreken. Mocht je nog op zoek zijn naar een knappe look om mee over de piste te shinen (en een zak geld over hebben), Gucci heeft het antwoord.

Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Après-skiën in je pak van Gucci

Voor menig wintersport-liefhebbers is een vakantie in de sneeuw de favoriete vakantie van het jaar. Of je nou uren op de latten staat of het liefst al na één afdaling het zonovergoten terras op schiet, een knappe ski-outfit kan niet ontbreken. Wil je koste wat het kost de show stelen? Zoek dan niet verder, Gucci heeft een heuse Après-Ski collectie gelanceerd.

Vakantie met een flink prijskaartje

Hoe je het ook wendt of keert, wintersport is een prijzig tripje. Het vervoer erheen, een gezellig huisje, een ski-pas om de piste op te kunnen, skischoenen en -latten, liters kaasfondue en schnaps en niet te vergeten, de mooiste en beste ski-kleding. Ski-mode verandert, net zoals elk kledingstuk, met de jaren en waar we een paar jaar geleden het liefst in een geheel zwarte of witte look op de piste verschenen, mag het nu allemaal weer lekker wat kleurrijker (bijvoorbeeld net zoals Lindsey Lohan in het roze).

Voor op en naast de piste

Een van de dingen die wintersport zo tof maken zijn de spontane en gezellige feestjes in de afgeladen après-ski bars waar je recht vanuit de piste naar binnen zoeft. Van al dat feesten, dansen, zingen en natuurlijk de gluhwijn warm je snel op. Daarom is het belangrijk om óók onder die mooie jas een gezellige look te verstoppen. Dat heeft The House of Gucci goed in hun oren geknoopt en dus lanceerden ze dit najaar een collectie vol kleding voor in de bergen en daaromheen. De collectie is een fijne combinatie van sportief, elegant en comfortabel. Precies wat elke wintersport-liefhebber nodig heeft. Spot hier de beelden:

Wil je hebben – dit zijn de leukste items die je warm houden tijdens de wintersport

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.