Redactie
Redactie Beauty 23 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Volgens TikTok werk dit haarproduct beter dan Olaplex

We hebben via TikTok al heel wat haartips voorbij zien komen.. van de hack waarbij je slaapt met een sok in je haar tot glijmiddel voor een wet look. Hoe dan ook, haar is belangrijk voor ons en we willen graag dat het er gezond en mooi uitziet. Ons haar krijgt elke dag veel te verduren en het is dus lastig je haar glanzend te krijgen en dit te behouden. Gelukkig helpt TikTok ons een handje!

De resultaten liegen niet.

K18

TikTokkers zweren bij een product van K18! dit product is de leave-In Molecular Repair Hair Mask. K18 is een merk met een haartechnologie waarvan klinisch is bewezen dat het schade aan het haar veroorzaakt door bijvoorbeeld hitte ongedaan maakt. Dit product kan je haar herstellen in maar liefst vier minuten! Dat klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn. Toch is in video’s op TikTok het resultaat van het product te zien en het is echt a-ma-zing.

Hoe gebruik je dit product?

Tiktokker @abbeyyung laat zien hoe ze het product gebruikt en het resultaat van het product:

@abbeyyung

K18 vs. Bleach Damage… Does It Work? @k18hair #k18 #k18partner #k18results #hairtransformation #hairrepair

♬ original sound – Sickickmusic

Het product is een leave-in behandeling. Je bent waarschijnlijk gewend om producten in je haar te doen en ze daarna uit te wassen maar dat is bij K18 dus niet de bedoeling. Was je haar met shampoo en doe géén uitwasbare conditioner in. Na dat je gedoucht hebt moet je het product op handdoekdroog haar aanbrengen. Breng twee tot vier pompjes aan op je handpalmen en wrijf samen. Breng het masker eerst aan op de meest gevoelige delen van het haar, zoals de punten. Gebruik dan het kleine beetje product dat nog op je handen zit en breng het dichter bij de wortel van je haar aan. Kam je haar zodat je het product gelijkmatiger over je haar verdeelt.

Nog meer TikTokkers laten het resultaat van K18 zien:

@lalalindzie

#ad Have you tried @k18hair yet? I am OBSESSED with the results!! ❤️ #k18hair #k18 #ad #hairtransformation #foryou #fypシ #foryoupage #k18results

♬ original sound – lalalindzie

@georgiarosebrown

Game changer. @k18hair #k18results #k18partner #PepsiApplePieChallenge #haircare #beauty #beautynation #hairtransformation

♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

Ga jij het uitproberen?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.