Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 12 jul 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze celebrities geven ons de dosis inspiratie voor halflang haar die we nodig hebben

Helaas mogen de kappers voorlopig nog niet open, maar wat inspiratie opdoen kan nooit kwaad. We weten inmiddels dat halflang haar de trend voor komende zomer is. Het is niet alleen hartstikke mooi, het is ook nog eens goed voor je haar om zo af en toe je lange lokken af te knippen. Hoog tijd om eens wat #hairinspo van onze favoriete celebrities te delen.

Van deze tien toffe haarstijlen voor halflang haar krijg je weer inspiratie voor een nieuw kapsel.

Halflang haar

Van een bob tot een lichte slag: halflang haar is en blijft een haarstijl die altijd in ons achterhoofd blijft hangen wanneer we de kapper bezoeken. Toch krabbelen we elke keer terug, omdat we geen afscheid kunnen nemen van onze lange lokken.

Jammer, want halflang haar is ontzettend mooi én goed voor je haar. Met lang haar ben je namelijk sneller geneigd die gespleten punten te laten zitten en daardoor ziet het er al snel ongezond uit. Met halflang haar heb je hier geen last van en geef je je haar een extra dosis glans. Weet je nog niet precies hoe je je haar wil stijlen? Wij verzamelden onze tien favoriete haarstijlen.

1. Tot de schouders met lichte slag

Jennifer Aniston geeft ons weer de juiste inspiratie voor halflang haar. Je kunt de waves makkelijk creëren door ‘s nachts met vlechtjes in te slapen of er even kort met de krultang doorheen te gaan.

ANP

2. De korte en rechte bob

Met een korte bob komt je gezicht beter uit en dat bewijst icoon Gigi Hadid ook weer. Ze heeft hem zo naar achteren gekamd dat haar kapsel messy maar toch stijlvol staat.

ANP

3. Messy bob met pony

We kunnen maar geen genoeg krijgen van de bob. Nu is een strakke en rechte bob met een pony stijlvol en klassiek, maar de messy bob is ook niet mis. Het is de perfecte haarstijl voor halflang haar.

ANP

4. Naar achteren gekamd

De slicked back look laat toch maar weer zien hoe cool een matje eigenlijk is. Ook Rihanna rockt, zoals altijd, deze coupe.

Yann COATSALIOU / AFP

5. Strak achter de oren

Je haar strak achter de oren met een middenscheiding geef je look nét de twist die je kapsel nodig heeft. Als er iemand is die de koningin van deze look is, is het Bella Hadid wel.

ANP

6. Strakke zijscheiding

Met de strakke zijscheiding til je je coupe naar een hoger niveau, Cardi B is al fan.

ANP

7. De mullet

De mullet is weer terug van weggeweest en we kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Geef je mullet wat meer flavour door net als ‘mullet-icoon’ Billie Eilish je uitgroei een andere kleur te geven.

Jean-Baptiste LACROIX / AFP

8. Uitgelopen einden

Jarenlang probeerden we onze bob netjes naar binnen te föhnen, maar de haartrends van 2021 zeggen iets anders: laat ze gewoon lekker naar buiten lopen. Hailey Bieber rockte de look al op de rode loper.

Jean-Baptiste Lacroix / AFP

9. Curtain bangs

Een pony past al goed bij halflang haar, maar de curtain bang laat je kapsel nog wat meer luchten. Het past het beste bij een wat ovaler gezicht.

ANGELA WEISS / AFP

10. Losse krullen met zijscheiding

Halflang haar en losse krullen zijn de perfecte combinatie. Borstel je haar een beetje door na het krullen om echt die losse krullen te creëren.

Jean-Baptiste LACROIX / AFP

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.