Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 25 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit betaalbare tassenmerk steelt de harten van modeliefhebbers als Hailey Bieber en Alix Earle

In de tijd van nu kunnen we nooit blind afgaan op de outfitposts van celebrities. Want is dit écht hun stijl of is het een betaalde deal? Toch weet je dat er iets gaande is als je beroemdheden als Hailey Bieber en Alix Earle meerdere keren spot met een betaalbaar tassenmerk: maak kennis met Freja NYC.

De populariteit van de tassen van Freja NYC is niet alleen te danken aan de goedkeuring van Hailey Bieber, Alix Earle en Gabrielle Union. Alle modeliefhebbers zijn dol op het merk – dat nog niet bij iedereen bekend is.

Favoriet van Hailey Bieber: tassen van Freja NYC

Kijk maar eens op social media en je ziet je favoriete influencer of moderedacteur met een tas van Freja. Hun populaire Caroline tas en de Chrystie gingen viral vanwege hun luxe uitstraling en verrassend lage prijskaartje. Daar houden we van.

De tassen van Freja beginnen namelijk vanaf €244. En is dat heel goedkoop? Nee. Maar voor een tas die massaal door celebrities gedragen wordt – die doorgaans met Hermes en The Row over straat gaan – valt het mee. Tel daarbij op dat de tassen in kleine batches gemaakt worden van de beste kwaliteit vegan leer, en je hebt een fantastische deal. En zeg nu eerlijk: als het goed genoeg is voor Hailey, is het goed genoeg voor ons.

Onze favorieten van Freja NYC

Na even gestruind te hebben in de digitale winkel van Freja, zagen wij verschillende tassen voor op de wishlist.

Caroline Bag

De Caroline Bag is, samen met de Chrystie, een van de populairste tassen van Freja – en wij snappen wel waarom. Wij vallen als een blok voor deze prachtige kleur genaamd espresso.

Freja tassen
Freja

Chrystie Bag

Nog zo’n crowdpleaser: de Chrystie Bag. Bij dit model is vooral de pecan-kleur echt een showstopper.

Freja tassen (1)
Freja

Paloma Tote

Wie wat meer ruimte nodig heeft, die schiet raak met de Paloma Tote. Deze tas heeft drie losse delen, waar veel in kan. Perfect voor overdag.

Freja tassen (2)
Freja

Je shopt het favoriete zonnebrillenmerk van Kendall Jenner en Hailey Bieber al vanaf €60

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.