Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 26 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber heeft een bruin kapsel voor de winter en nu willen wij dat ook

Er is een nieuw seizoen aangebroken en dat betekent dat we allemaal weer toe zijn aan wat nieuws. Een nieuwe outfit, nieuwe nagels en niet te vergeten: een nieuw kapsel. Als er iemand is waar we altijd inspiratie vandaan kunnen halen, dan is het wel Hailey Bieber. Dit laat ze maar weer zien met haar nieuwste Instagram-post, waarin te zien is dat het model van blond naar bruin haar is geswitcht.

Wij zijn obsessed met deze nieuwe look van Hailey.

Hailey Bieber heeft bruin haar

Bij elk seizoen hoort een nieuwe coupe. Zo gaan we in de lente en de zomer vaak wat lichter met mooie highlights en zorgt ook de zon ervoor dat we die sunkissed look krijgen. In de herfst en de winter willen we dat warme gevoel vasthouden, wat ervoor zorgt dat we ook ons haar graag wat warmer en donkerder kleuren.

De haarstylist van Hailey Bieber en Kendall Jenner deelt haar ultieme haartip

Hailey Bieber laat zien dat dit ook bij haar het geval is. Het model heeft namelijk in de zomer altijd mooie blonde lokken, maar heeft deze nu ingewisseld voor prachtig warmbruin haar. Niet alleen Hailey rockt deze look, want ook jij kan deze winter met bruine lokken rondlopen. Er zijn namelijk eindeloos veel bruine tinten waarmee je je haar kan omtoveren. Denk bijvoorbeeld aan een chocoladebruin, een rebelse ‘dirty brunette’ of honingbruine details om je blonde haar wat op te warmen. Keuze genoeg.

Reacties

Wij zijn duidelijk niet de enige die fan zijn van de nieuwe lokken van Hailey Bieber. Ook celebrities zijn duidelijk obsessed met de bruine haren van Hailey. Zo reageert Justin Anderson: “It looks like jesus christ himself gave you a lil visit in that car 👏 ✨ 😍” en reageert Kelia Termini: “Okkkkk geezeeee I was just trying to take a selfie of my new haircut……. I’ll leave that one alone hahahahah.” Fans laten ook weten wat zij van de nieuwe coupe van Hailey vinden en zeggen: “So so beautiful wow 😍❤️” en “BROWN HAIRRED HAILS WILL ALWAYS BE FYRE” en daar zijn wij het helemaal mee eens.

Honingblond is dé haarkleur voor deze zomer en Hailey Bieber is fan

Dit is toch wel een van onze favoriete kleuren ooit bij Hailey Bieber.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.