Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 30 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber deelt make-uploze bikinifoto’s van vakantie met Justin Bieber op Instagram

Dat The Biebers het leukste Hollywood-koppel zijn, hoeven we niet over te discussiëren. Nadat Justin Bieber en zijn vrouw vorige week in de meest geweldige outfits in Parijs verschenen om president Emmanuel Macron te ontmoeten, hebben ze de afgelopen week op het Griekse eiland Mykonos doorgebracht. En dat levert een serie aan geweldige vakantiefoto’s van Hailey Bieber op.

Ze deelt de make-uploze bikinifoto’s op Instagram.

Hailey Bieber op vakantie met Justin Bieber

Het is geen verrassing meer dat Hailey Bieber zo nu en dan zonder make-up op Instagram verschijnt. Nadat ze haar lockdown doorbracht om zoveel mogelijk over haar huid en skincare te weten te komen, mag het resultaat er nu zijn. Ze heeft de meest perfecte huid waardoor make-up zo ongeveer overbodig is geworden. Eerder deelde ze al foto’s van haar echte huidtextuur en konden fans ook haar volledige skincare routine volgen.

Inmiddels is bekend dat Hailey Bieber met een eigen huidverzorgingslijn komt en in de tussentijd post ze nog steeds haar bekende make-uploze selfies. Haar meest recente posts zijn van haar vakantie met man Justin Bieber op het Griekse eiland Mykonos, waar het stel een week doorbracht. Daarop zien we niet alleen haar make-uploze huid maar deelt ze ook de ultieme inspiratie voor een komende vakantie.

Dua Lipa en Hailey Bieber dragen dé bikinitrend voor de zomer van 2021

Foto’s op Instagram

Hailey Bieber deelt een serie aan vakantiefoto’s met de caption, “quick photo dump of this past beautiful week ✨”. In het album zien we niet alleen beelden van Hailey met een bord pasta op een jacht, maar krijgen we ook een inkijkje in de activiteiten van het stel. Zo zien we haar in het water, op een surfplank en zien we Hailey en Justin Bieber hand in hand staan op Mykonos. Eén ding is zeker: na de foto’s zijn wij nog grotere fans en willen we direct een enkeltje naar een Grieks eiland boeken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.