Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 30 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

Lizzo heeft gebleekte wenkbrauwen en deelt foto op Instagram

Dat Lizzo niet vies is van een transformatie hier en daar, moge duidelijk zijn. Niet alleen vindt ze het leuk om met verschillende haarstijlen te experimenteren, ook haar huidige wenkbrauwen was ze even zat. Ze verscheen afgelopen week op Instagram met gebleekte wenkbrauwen en een pixie cut.

Een look om nooit te vergeten, als je het ons vraagt.

Lizzo deelt foto met gebleekte wenkbrauwen en nieuw kapsel op Instagram

Dat Lizzo zo nu en dan verandert van haarstijl is niets nieuws. Toch blies ze ons allemaal omver toen ze afgelopen week op Instagram verscheen in een wel heel unieke look. Niet alleen zien we een kleine glimp van haar felblonde pixie cut, ook zien we (echte) gebleekte wenkbrauwen. We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn groot fan van deze look. Ook fans van Lizzo kunnen er geen genoeg van krijgen: onder de foto staan reacties als, “Fye Fye ‼️” en “YOU LOOK SO GOOD“.

En dan nog niet eens te beginnen over de unieke make-up look. De kleine stipjes rondom de ogen creëeren een futuristic en minimalistische look wat typisch Lizzo is. Make-up artiest Alexx Mayo zorgde voor de complete look, en we kunnen niets anders zeggen dat we Lizzo maar al te graag zien in deze toffe look met haar gebleekte wenkbrauwen en pittig kapsel. Op TikTok deelde ze het proces en verbluffend eindresultaat – she looks good as hell.

@thealexxmayo

BLEACHED BROWS on @lizzo #makeup #bleachedeyebrows #lizzo #platinumblonde #beauty

♬ original sound – Alexx Mayo

Good as Hell – De 9 tofste rode loper-looks van Lizzo op een rij

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.