Britta van Aggele
Britta van Aggele Fashion 4 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber is gespot met de grootste zomerse bikini-trend en wij zijn obsessed

Tegenwoordig zijn overal om ons heen nieuwe trends te zien. Niet alleen op straat kom je ze tegen, want ook social media staat er helemaal vol mee. Zo zijn vooral TikTok en Instagram de places to be als het om trends gaat en niemand minder dan Hailey Bieber is met een nieuwe trend gespot. Ze draag namelijk de grootste zomerse bikini-trend van dit moment en deelt daarvan een foto op Instagram.

Wij zijn obsessed.

Hailey Bieber

Het model Hailey Bieber is al een lange tijd een echte inspiratiebron als het om mode en beauty gaat. Zo bracht het 25-jarige model onlangs haar eigen skincare lijn genaamd Rhode Skin uit. Ook is de iconische Hailey Bieber geregeld te zien met andere trends. Zo kwam Hailey na een glazed donut skin ook met glazed donut nails en wij zijn fan.

Op het gebied van mode schittert Hailey ook vaak in de mooiste setjes. Het model zorgt er elke keer weer voor dat ze er tiptop bijloopt en dit keer is het haar weer gelukt. Hailey Bieber is namelijk gespot in een van de grootste zomerse bikini-trends en wij zijn helemaal obsessed.

Sun-kissed blush is dé It-girl make-uptrend van de zomer en Hailey Bieber is fan

Zomerse bikini-trend

Nu de zomer officieel is begonnen is het weer tijd om je bikini uit de kast te trekken. Dit is ook wat Hailey Bieber dacht, want zij is in een van de grootste zomerse bikini-trends gespot. Het model deelde op Instagram namelijk een foto van zichzelf in verschillende bikini’s, om Rhode Skin te promoten, en wij zijn helemaal obsessed met de gele bloemen bikini die Hailey op de vijfde slide draagt.

Voor het geval je deze zomer nog niet genoeg geld hebt uitgegeven aan zwemkleding, dan heb je geluk. De bikini die Hailey Bieber draag is namelijk te verkrijgen in verschillende stijlen en maten. Volgens fanaccount @haileybiebercloset draagt Hailey een Bond Floral Underwire Bikini Top (in Honeysuckle) van Frankies Bikinis, die $ 115 kost. De exacte top van Hailey is op dit moment helaas uitverkocht, maar je kunt dit patroon ook in andere stijlen kopen. *Add to cart*

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.