Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 3 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Hailey Bieber heeft haar complete huidverzorgings- en schoonheidsroutine op TikTok gedeeld

Social media zorgt ervoor dat we de beste tips en tricks op het gebied van beauty te weten krijgen. Niet alleen gebruikers van over de hele wereld delen deze, maar ook celebrities laten op Instagram en TikTok hun go-to routines zien. Zo heeft Hailey Bieber haar complete huidverzorgings- en schoonheidsroutine op TikTok gedeeld en wij zijn obsessed.

Taking notes!

Hailey Bieber

Als we van iemand op het gebied van beauty wat kunnen leren, dan is het wel van Hailey Bieber. Het model heeft namelijk een huid om jaloers op te zijn, maar Hailey heeft al eens eerder laten weten dat het voor haar allemaal niet vanzelf komt. Zo deelde het model eerder al haar skincare-routine en liet ze zien welke producten het beste helpen bij acne.

Het is namelijk ontzettend belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en dat weet Hailey Bieber maar al te goed. Het model werd in maart namelijk enige tijd opgenomen in het ziekenhuis, omdat ze een bloedprop in haar hersenen had. Nu Hailey Bieber weer helemaal gezond en wel thuis is, heeft ze de tijd genomen om haar complete huidverzorgings- en schoonheidsroutine op TikTok te plaatsen en die hebben wij natuurlijk direct bekeken.

huidverzorgingsroutine op TikTok

In niet één, maar twee diepgaande videotutorials laat Hailey precies zien welke producten ze gebruikt. Het model begint de video zonder make-up, met haar haar in een paardenstaart vastgebonden en we moeten eerlijk zijn: haar huid ziet er perfect uit. Nog een reden om extra goed op te letten tijdens deze tutorial.

Hailey begint met de Bioloqique Recherche L’Eauxygenante Face Mist, die ze over haar hele gezicht spuit. Vervolgens gebruikt ze een product dat ze omschrijft als een “serumachtig iets dat ik nu niet volledig kan beschrijven”, omdat het product deel uitmaakt van haar nieuwe Rhode-assortiment (can’t wait!!). Als laatste stap gebruikt Hailey nog een Rhode-monster, waarover ze zegt: “my favourite moisturiser on planet Earth.”

@haileybieber

Had to do this in 2 parts because I’m bad at Tik Tok. Here’s my fast lazy makeup routine and skin prep. And yes, rhode is coming soon🤍

♬ Say So (Instrumental Version) [Originally Performed by Doja Cat] – Elliot Van Coup

Make-up

In de video’s van Hailey is ook te zien hoe het model een simpele, maar prachtige make-up look aanbrengt. Zo gebruikt ze een cream blush om wat kleur aan te brengen op haar gezicht en brengt ze de Kosas Revealer Super Creamy and Brightening Concealer op verschillende plekken van haar gezicht aan.

“Honestly, the most important thing for me when doing my own makeup or even getting my makeup done is the skincare underneath […] the skin feeling super dewy and super hydrated,” vertelt Hailey in haar video. Als finishing touch gebruikt het model de Milk Makeup Kush Fiber Brow Gel voor haar wenkbrauwen en brengt ze nog wat setting powder aan op alle vette gebieden van haar gezicht.

@haileybieber

ok and here’s pt. 2 🤷🏼‍♀️

♬ Say So (Instrumental Version) [Originally Performed by Doja Cat] – Elliot Van Coup

Reacties

Fans lijken compleet obsessed te zijn met de routines van Hailey en wij snappen wel waarom. Zo schrijft een fan: “How is ur skin perfect.” Andere fans schrijven: “I love watching celebrities do normal people things😩❤️”, “only celeb skincare i’m gonna buy i’m literally running the second it drops”, “Her skin is flawless 😭🥺” en “Can’t wait for Rhode 😭.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.