Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 3 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Khloé Kardashian haalt hard uit naar fans die beweren dat ze bilimplantaten heeft

Hoewel we de Kardashians allemaal kennen van hun realityseries, is er toch één ding waar de familie echt bekend om staat en dat zijn hun billen. Er gaan al jaren theorieën rond over de echtheid van hun billen, maar Khloé Kardashian lijkt het nu voor eens en voor altijd duidelijk te maken. De realityster heeft namelijk hard uitgehaald naar fans die beweren dat ze bilimplantaten heeft.

De realityster ging naar Instagram om zichzelf te verdedigen.

De Kardashians

De Kardashians zijn weer helemaal hot and happening. Deze maand komt hun nieuwe realityserie eindelijk naar Disney+ en fans kunnen – net als wij – niet wachten. Als we de trailer van ‘The Kardashians’ mogen geloven zit de realityserie namelijk weer helemaal vol met drama, drama en nog eens drama.

Zo onthult Kim Kardashian dat Kanye West “vertelde dat mijn carrière voorbij is” en waren fans helemaal in de war over de afwezigheid van Scott Disick in de trailer van de realityserie. Daarnaast krijgen we een glimp van de nieuwe relaties van Kim en Kourtney en horen we dat Kourtney Kardashian en Travis Barker officieel een baby willen krijgen.

Billen

Hoewel de Kardashians een ontzettend luxe leven leiden, hebben de zussen ook geregeld te maken met commentaar. Zo heeft iedereen een mening over de realitysterren en afgelopen week was het weer raak. Toen plaatste een Kardashian-fanaccount een video van Khloé’s training op Instagram. In de clip is de 37-jarige Kardashian te zien in een paarse gym outfit, terwijl ze op muziek traint.

Deze video werd met overweldigend positieve reacties ontvangen, afgezien van een opmerking die zegt:“It’s the seam design of the leggings. That’s so funny ha! You guys just want to believe anything bad.” Natuurlijk liet Khloé Kardashian het hier niet bij, want de realityster reageerde snel op de beschuldiging.

khloé Kardashian billen reactie commentaar
Instagram / @Khloekardashian

Reactie

Khloé Kardashian haalde namelijk hard uit naar de fan en ontkende dat haar kont allesbehalve au naturel is. “Lol silly goose,” reageert ze. “It’s the seam design of the leggings. That’s so funny ha! You guys just want to believe anything bad.”

Dit is niet de eerste keer dat Khloé Kardashian commentaar krijgt over haar uiterlijk. De realityster vertelde onlangs in een interview met Variety over de “echt kwetsende” aandacht die ze in de loop der jaren heeft gekregen over haar uiterlijk.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.