Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 23 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Justin en Hailey Bieber dragen de beste outfits tijdens een trip naar Parijs

Hoewel de Franse stijl over de hele wereld geliefd is en de meeste mensen hun beste Franse outfits voor een trip naar Parijs, zegt het ook heel wat om dichtbij jezelf te blijven. Justin en Hailey Bieber nemen wat “Hollywood Style” mee tijdens hun meest recente trip naar Parijs om de Franse president Emmanuel Macron te ontmoeten.

En hoewel ze veel Franse merken droegen, zijn de outfits ver van cliché.

Justin en Hailey Bieber in Parijs

We wisten natuurlijk al langer dat Justin en Hailey Bieber de definitie zijn van het begrip couple goals. Tijdens hun vorige trip naar Parijs verschenen ze in matching outfits en ook nu houden ze zich ver van de cliché baretten en strepen maar kiezen de twee voor classy outfits met een eigen twist. Op de eerste dag ging het stel uiteten in het 1e Arrondissement in comfy outfits. Hailey droeg een wide-leg broek van The Attico met een cropped blosue en Justin verscheen in Balenciaga.

Vervolgens verscheen het stel gisterenochtend tijdens een shopsessie bij Kith in casual outfits. Hailey Bieber ging voor een monochroom paarse look met een top van Raf Simons, rok van The Attico en een Pouch Bag van Bottega Veneta. Justin kleedde zich meer neutraal in een Kith-hoodie, khaki broek en Nike Dunks.

Marc Piasecki/GC Images

Justin Bieber praat over zijn huwelijksproblemen met Hailey Bieber

Ontmoeting met Franse president

Even later vond er een ontmoeting met de Franse president Emmanuel Macron plaats. Natuurlijk gingen de Biebers voor classy. Justin Bieber hield zijn sneakers aan maar verscheen in een pak van Celine en gestreept overheemd. Hailey Bieber was natuurlijk de ster van de show in een prachtige look van LaQuan Smith met een croc-print tas van Little Liffner. Ze ziet er prachtig uit en kiest precies de perfecte look voor een politieke ontmoeting.

Pierre Suu/GC Images

Later op de dag verschijnt het stel weer in verschillende outfits. Justin Bieber draagt een jeans en een hoodie van zijn eigen merk Drew House. Hailey Bieber gaat wederom voor classy in een roze jurk met een dosis bling van Miu Miu met een oranje Pouch Bag van Bottega Veneta. Eén ding is zeker: de Biebers zijn ultieme couple goals.

hailey bieber justin bieber outfits
Pierre Suu/GC Images

Justin Bieber en Hailey Bieber hebben nu matching tattoos en wij zijn obsessed

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.