Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Beauty 25 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Volgens Hailey Bieber is dít de beste oplossing voor ‘puffy eyes’ in de ochtend

Heb jij ook wel eens last van opgezwollen ogen in de ochtend? Ook Hailey Bieber heeft last van deze zogenoemde ‘puffy eyes’. In de loop der jaren heeft Mrs. Bieber heel wat dingen uitgeprobeerd om deze puffy eyes tegen te gaan. Over één product is zij nu ontzettend te spreken en ze deelt dit dan ook graag met de rest van de wereld.

Ice, ice baby.

Puffy eyes

Super vervelend, die puffy eyes. Maar hoe ontstaan ze eigenlijk? We moeten voorop stellen dat -zoals met alles – de ene persoon er gevoeliger voor is dan de andere persoon. Sommige vrouwen zullen er nooit last van hebben en andere vrouwen juist heel vaak.

Als jij regelmatig wakker wordt met gezwollen ogen kan dat te maken hebben met het feit dat je vermoeid bent of stress hebt. Ook zou het aan je voeding kunnen liggen. Heb je bijvoorbeeld de vorige dag veel zout gegeten? Dit zou wel eens de oorzaak van je puffy eyes kunnen zijn. Als je lichaam veel zout te verwerken krijgt, gaat het vocht vasthouden met als resultaat die vervelende gezwollen ogen.

Slaap jij als een roosje en heb je ook niks ‘geks’ gegeten, maar heb je toch last van gezwollen ogen? Dan zou dit ook nog veroorzaakt kunnen worden door hormonale veranderingen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je met de anticonceptiepil begint of stopt.

Deze 6 dingen kunnen gebeuren met je lichaam als je stopt met de pil

Hailey Bieber heeft dé oplossing

Om haar puffy eyes in de ochtend tegen te gaan gebruikt Hailey graag een ice roller. Een watte? Een ice roller is een handige tool die je bewaart in de vriezer om je gezicht in de ochtend te kunnen voorzien van een heerlijk ijskoud laagje. Het gebruiken van ijs, vooral onder de ogen, kan gezwollenheid van het behandelde gebied aanzienlijk verminderen.

Op TikTok zijn ontzettend veel mensen fan van deze rollers. In deze video wordt de werking van zo’n roller precies uitgelegd:

@sincerelyshifa

say goodbye to puffy under eyes! #iceroller #icerollerforface #icerollingbenefits #icerolling #facialtool #facialtools #Reduceredness #reducepuffiness #skintok

♬ Sex and the City (Main Theme) – TV Sounds Unlimited

Maar er zijn ook tools op de markt die werken als een soort ‘houder’ voor een stuk ijs waardoor je deze makkelijk over je gezicht kan rollen. Ook van deze soort is Hailey fan. In deze TikTok-video zien we zo’n ‘houder’.

@side.of.ranch.pls

this is your sign to start icing your face & thank me l8r #icerolling #skincare #puffyface #reducepuffiness #hangovercure

♬ original sound – Stephanie Strimbu

Niet alleen Hailey is fan van het gebruiken van ijs op het gezicht. Ook Bella Hadid gebruikt deze hack regelmatig voor een flawless huid. Zij gebruikt geen ice roller, maar gewone ijsblokjes om haar gezicht te depuffen. In dit artikel vertellen we je hoe Bella het ijs precies gebruikt voor haar gezicht en leggen we je meteen de werking én de downside ervan uit. Als die topmodellen het doen.. moeten wij het ook wel proberen, toch?

Dit zijn de gevolgen van nacht(en) slecht slapen op je gezondheid

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.