Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 24 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber deelt haar favoriete parfum en je koopt hem voor €35

Mocht het nog niet duidelijk zijn: we zijn lichtelijk obsessed met Hailey Bieber. Of het nou om de eyelinerhack van haar make-up artist gaat of haar favoriete looks: wij zijn erbij. Nu deelt Mrs. Bieber haar favoriete parfum en hij blijkt goedkoper dan gedacht. En eerlijk is eerlijk: wie wil er nou niet als Hailey Bieber ruiken?

Omdat we niet de beroerdste zijn, delen we de parfum graag met je.

Favoriete parfum van Hailey Bieber

Goed, we willen dus alles maar dan ook echt álles weten over Hailey Bieber. Zo deelden we eerder al een geniale eyelinerhack van haar make-up artist, zijn we groot fan van haar streetstyle looks en krijgen we nooit genoeg van de foto’s van Hailey en Justin Bieber.

Reden genoeg om ook haar favoriete producten eens te achterhalen. In een interview met Sheer Luxe deelt Hailey Bieber nu welke parfum ze graag draagt. En hoewel je wellicht denkt dat het een peperdure parfum van Tom Ford of Byredo is, kan je haar favoriet gewoon voor €35 scoren. Haar favoriete parfum ligt namelijk gewoon in de schappen bij Douglas en is van niemand minder dan Ariana Grande. “I really like Ariana Grande’s perfumes – that’s not a joke – I think they smell amazing,” vertelt Hailey aan Sheer Luxe. Ze beschrijft de parfums als “fun and playful”.

Ariana Grande R.E.M

Haar favoriet is dan ook de nieuwste parfum van Ariana Grande, namelijk R.E.M. Met noten van vijg, lavendel en caramel heeft de geur een subtiele, zoete toon terwijl sandelhout het neutraliseert. En het beste van alles? De parfum kost maar €35 en is gewoon te koop bij Douglas.

Ariana Grande R.E.M – Douglas (€34,95)

Ariana Grande R.E.M

In het artikel vertelt Hailey Bieber ook over een ander merk dat ze graag draagt. “I do like to switch up the perfumes i wear on a regular basis as I get bored of them quite easily. I love Ex Nihilio”. De parfum van Ex Nihilio is wel wat prijziger. Dus of je nou €35 of €180 te spenderen hebt, je kunt ruiken als Hailey Bieber.

Fleur Narcotique van Ex Nihilio – Skins (€180)

Ex Nihilio

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.