Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 22 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber deelt van welke tatoeage ze het meeste spijt heeft

Hailey Bieber is geen vreemde als het gaat om tatoeages. Op haar lichaam heeft ze meerdere tiny tattoos, die zo klein zijn dat ze soms helemaal niet opvallen. Maar net als velen met meerdere tattoos, heeft ook Hailey Bieber spijt van één tatoeage op haar lichaam.

Ze vertelt nu tegen ELLE US van welke tatoeage ze het meeste spijt heeft.

Hailey Bieber heeft spijt van tattoo

In een gesprek met ELLE US heeft Hailey Bieber het over haar tatoeages. Ze vertelt dat ze aan het einde van haar tienerjaren begon en inmiddels twintig (!) tiny tattoos op haar lichaam heeft laten zetten. Van die twintig heeft ze maar van eentje echt spijt en dat is de. kleine revolver op haar middelvinger.

“I think at 18, I was like, ‘Yeah! That looks cool.’ But now, as a 24-year-old, I would never do that. I think guns are violent,” vertelt ze aan ELLE US. En hoewel Hailey veel spijt heeft van de tatoeage, heeft ze nog niet besloten om hem te laten verwijderen. Toch heeft ze ook al eerder in een Instagram-post aangegeven dat ze niet weet waarom ze deze tattoo precies heeft.

Eerbetoon aan Justin Bieber

Een tattoo waar ze zéker geen spijt van heeft is die voor Justin Bieber. Op haar linkerringvinger schittert de letter ‘J’ naast een sterretje. Deze tatoeage liet Hailey Bieber zetten bij een favoriete tattoo-artist onder celebrities. Het eerbetoon aan man Justin Bieber deed eerst nogal wat stof opwaaien, vertelt Hailey Bieber.

Hailey Bieber onthult wat haar eerste en meest betekenisvolle tattoo is en de reden is sneaky

Zo beschuldigden Jelena-fans haar dat de tatoeage niet echt zou zijn en dat het lettertype wel erg leek op de ring die Justin Bieber ooit aan Selena Gomez gaf. En omdat de huid op haar vinger erg dun was, vervaagde de tattoo al snel waardoor iedereen dacht dat hij nep was. “Everybody thought I was lying that I got the tattoo,” vertelt ze aan ELLE US.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.