Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 22 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Zo denkt Sofia Richie over de onthullingen van Scott Disick in KUWTK

Afgelopen vrijdag werd de eerste aflevering van het laatste seizoen van Keeping Up With The Kardashians gelanceerd. En die aflevering zat direct vol onthullingen. Zo zagen we hoe Khloe en Tristan een tweede kind bespraken en had Scott Disick het uitgebreid over zijn break-up met Sofia Richie.

Hij vertelde dat Sofia hem voor een ultimatum zette over zijn ex Kourtney Kardashian.

Sofia Richie over onthullingen Scott Disick

Het was te verwachten dat de eerste aflevering van KUWTK vol drama zou zitten en blijkbaar zijn niet alleen wij in shock. Het lijkt erop dat Sofia Richie ook nog even moet bijkomen van de onthullingen van ex Scott Disick. Scott vertelde in de aflevering aan Kim en Khloe Kardashian dat Sofia hem liet kiezen tussen haar en Kourtney Kardashian. Dat zou ertoe geleid hebben dat ze na twee jaar uit elkaar gingen.

Een bron dichtbij Sofia vertelt aan E! Online hoe het zit van haar kant, “Sofia and Scott had to navigate many issues together throughout their relationship. It was no secret they had their ups and downs when it came to Kourtney.” Vooral toen Kourtney en Scott closer werden en meer tijd met elkaar doorbrachten, leek Sofia er een probleem mee te hebben. “She thought she was losing him to Kourtney and was jealous at times.”

Niet verrassend

Volgens de bron is het voor Sofia niet verrassend dat Scott zijn relatieproblemen met de Kardashians en de hele wereld deelt. Wel zou ze zelf willen dat het privé was gebleven. “She wished it stayed private but knew it would happen when they split,” vertelt de bron. Het lijkt er dan ook op dat Sofia Richie en Scott Disick niet meer bij elkaar zullen komen.

De bron vertelt aan E! dat Sofia inmiddels doorgegaan is met haar leven en alle drama achter zich heeft gelaten. “At this point, there is no chance they will ever get back together.” Inmiddels heeft Scott Disick een relatie met model Amelia Hamlin, het lijkt er dus op dat Scott en Sofia officieel verleden tijd zijn. Wie weet wat we in de volgende aflevering van KUWTK gaan zien…

scott disick sofia richie
Instagram / @sofiarichie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.