Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 2 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner rockt een gewaagde visnet bodysuit en het staat haar geweldig

Kylie Jenner houdt wel van een gedurfde look zo op z’n tijd. Dat bewijst de Kylie Cosmetics-oprichtster wel weer met haar nieuwste look, die zij deelt met haar fans op Instagram. De 24-jarige Jenner draagt een gewaagde visnet bodysuit en het staat haar geweldig.

SEXY!!!

Afgelopen maanden

Kylie Jenner is weer helemaal back in business. Ze werd een aantal maanden geleden moeder van haar tweede kindje en ze zette haar social media-leven daarom even op een laag pitje. De realityster gaf toe het zwaar te hebben gehad in de eerste weken na haar bevalling en deed hier een boekje over open.

Kylie Jenner bevallen
Instagram / @kyliejenner

Gelukkig gaat het weer helemaal goed met Kylie en heeft ze ons de afgelopen weken al getrakteerd op geweldige red carpet-looks. Zo zag de ster er geweldig uit bij de Billboard Music Awards én nam ze haar 4-jarige dochtertje Stormi mee op de rode loper. TE CUTE!

Kylie’s gewaagde look

Op haar Instagram heeft Kylie nu foto’s gedeeld van haar laatste look en wij vinden ‘m geweldig.

Kylie gewaagde visnet bodysuit
Instagram / @kyliejenner

De jongste Jenner-zus ging tijdens een fotoshoot voor een gewaagde visnet bodysuit in zuurstokroze, één van de trendkleuren van 2022. Deze bodysuit combineerde Kylie met hoge en strakke rode laklaarzen.

Kylie gewaagde visnet bodysuit
Instagram / @kyliejenner
Kylie gewaagde visnet bodysuit
Instagram / @kyliejenner

Een close-up foto toont de look in meer detail, waardoor we goed kunnen zien dat de visnet bodysuit uitloopt in duimloze handschoenen en ze nog een bijpassend kort roze broekje onder de look draagt. Samen met de roze zonnebril en XXL-paardenstaart, is de look helemaal af. We LOVE it.

Kylie gewaagde visnet bodysuit
Instagram / @kyliejenner

In een tweede Instagram-post is Kylie te zien met een roze bivakmuts van dezelfde visnet-stof als de roze bodysuit. Ook trakteert Kylie haar volgers in een laatste Instagram-post op een korte behind the scenes-clip van de shoot, waarin ze de gewaagde look vanuit verschillende hoeken laat zien.

SLAY.

Kylie Jenner deelt een zeldzame foto van haar baby zoontje samen met dochtertje Stormi

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.