Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 28 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Bewijst deze video dat Hailey Bieber nu toch écht zwanger is? Het lijkt er wel op

Er gaan geregeld geruchten rond op social media dat een celebrity zwanger is. Zo ook over Hailey Bieber, maar het model heeft deze geruchten altijd ontkend. Toch gaat er op dit moment een video viraal die sterk lijkt te bewijzen dat het nu écht zover is.

Dit keer lijkt het om meer dan een gerucht te gaan.

Hailey Bieber zwanger

Het is niet de eerste keer dat fans denken dat Hailey Bieber zwanger is. What can we say? Stiekem kunnen we allemaal niet wachten tot er een kleine Bieber-baby aankomt. Zowel Hailey en Justin hebben namelijk aangegeven dat ze graag kinderen willen en dat moment lijkt nu steeds dichterbij te komen.

Op dit moment gaat er namelijk een video viraal die moet bewijzen dat Hailey Bieber écht zwanger is. In de video is te zien hoe Hailey en Justin samen met vrienden naar hun auto lopen, maar het gaat dit keer niet om het beeld. In de video is het volgende te horen: “I think, Hailey, I mean. I know you’re pregnant but..”

Eén van de vriendinnen van Hailey lijkt dus te verklappen dat Hailey zwanger is, maar stopt met praten zodra ze de paparazzi ziet. Aiii.. Wat is daar gaande?

Bekijk de TikTok-video inclusief dit privégesprek hier.

Kim Kardashian en Hailey Bieber doen een boekje open over goedmaak seks en ‘the mile high club’

Reacties

Of het nou eindelijk zover is of niet: fans lijken er meer dan klaar voor te zijn en gaan helemaal los onder de video. Zo schrijven fans: “Omgggg i love them i hope this is real im already so happy.” en “Wait if this is true I’m soo happy for them 🥰”

Andere fans schrijven: “BROOOOOO THIS BETTER BE REAL. I’M GOING TO BE SO HAPPY FOR THEM😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, “Oh! Wow! I’m so happy for them!! Aww 🥹” en “Im currently CRYING even tho nothing is confirmed 🥹🤧😭 the biggest wish our sweet man ever had!”

Dit haarserum van €15 is het geheim achter Hailey Biebers glanzende boblijn

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.