Emma Toussain
Emma Toussain Haar 14 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

‘Hair gems’ zijn helemaal hot op TikTok en zo maak je ‘t kapsel zelf

Tegenwoordig ontstaan bijna alle nieuwe trends op TikTok. Wie had dat gedacht? Als je een beetje trendgevoelig bent hou je de app dan waarschijnlijk ook vaak in de gaten. Nou.. wij hebben er weer eentje gespot! Dit keer gaat het om ‘hair hems’. TikTokkers plakken namelijk massaal glimmende steentjes in het haar als een soort versiering. ‘T klinkt wat gek maar het is eigenlijk wel heel erg leuk voor een festival of feestje. Je vindt daarna waarschijnlijk wel nog drie weken steentjes in je bed – maar who cares.

✨✨✨

Hair Gems

Deze ‘Y2K aesthetic’ wordt voornamelijk gebruikt door Gen Z – maar heel TikTok staat er vol mee. Vooral beautyguru’s vinden het leuk om deze trend uit te proberen en dat doen ze door kleine glimmende steentjes in het haar te plakken. Dat kan met wimperlijm, maar velen gebruiken ook de populaire hair gem stamp. Dit is lijkt op een soort nietmachine die de steentjes op het haar drukt én plakt.

Bekijk de wat video’s over deze gem stamp hieronder:

@sophie_murraayy

On Amazon! Obsessed 🥹🦋💖🫶🏼

♬ original sound – Sophie Murray

@kirstyeelizabeth

A little bedazzleee ✨ search gem stamped on Amazon! 💗 #hairideas #hairstyles #90shair

♬ Sex and the City (Main Theme) – TV Sounds Unlimited

Lekker feestelijk

De hashtag #hairgems is inmiddels meer dan 50M gezocht dus we kunnen nu met zekerheid zeggen dat het razend populair is. Het is dan wel geen look die je makkelijk naar kantoor of school draagt, maar zoals we al eerder zeiden: voor een feestje, festival, vrijgezellenfeestje of verjaardag is het errrrrug leuk. Je kunt verschillende kleuren steentjes toevoegen en dit alles is gewoon online te koop. Kijk bijvoorbeeld deze set op Amazon.com – voor 15 euro heb je er al eentje.

Ze zijn in principe bedoeld voor een iets jongere doelgroep.. maar als TikTok het zegt, nemen wij het over.

‘Expensive hair’ is dé haartrend van nu en zo ziet het eruit

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.