Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Beauty 4 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Hierdoor gaat het zelfbruinen van je handen en voeten nooit meer fout

Jezelf even snel bijkleuren met een zelfbruiner is makkelijker gezegd dan gedaan. Het blijft namelijk lastig om je handen en voeten mee te bruinen zonder dat dit vlekt. Maar witte voeten? Dat is ook niet de look waar we voor gaan.

Wij geven je een aantal tips hoe jij je handen en voeten het best kunt zelfbruinen, zodat je er helemaal sunkissed bijloopt deze zomer.

Zelfbruiner op je handen en voeten

In het voorjaar is zelfbruiner perfect om jezelf net iets meer kleur te geven. De zon laat in Nederland vaak wat langer op zich wachten – dus halen we ‘m uit een flesje.

Het proces van zelfbruinen is niet heel ingewikkeld. Hoe vaker je het doet, hoe handiger je erin wordt. Toch zijn er altijd bepaalde plekken die toch even anders reageren op zelfbruiner, waardoor je deze plekken op een andere manier wil aanpakken.

Zelfbruiner aanbrengen op je handen

We leggen je in stappen uit hoe je het beste je handen kunt meebruinen. Wij raden je aan om je handen en voeten aan het einde mee te pakken, na de rest van je lichaam.

  1. Hydrateer je handen met een crème. Let hierbij vooral op plekken zoals tussen je vingers, knokkels en polsen.
  2. Gebruik het overtollig product dat nog op de handschoen zit voor je handen. Je handen hebben niet veel product nodig, daarom kun je het beste geen extra product aanbrengen.
  3. Ga met de handschoen over je gehele hand. Doe dit in een vegende beweging.
  4. Het voelt misschien vies, maar was je handen hierna niet. Je spoelt de zelfbruiner dan meteen weer weg. Maak wel even je nagels schoon met een doekje, niemand zit namelijk te wachten op een bruine gloed over je nagels.

Zelfbruiner aanbrengen op je voeten

Je voeten bruinen doe je bijna hetzelfde als je handen. Toch zijn er een aantal dingetjes die net wat anders gaan.

  1. Scrub je voeten.
  2. Smeer je voeten in met een dun laagje crème.
  3. Spray de zelfbruiner niet direct op je voet, maar eerst op de handschoen.
  4. Breng het vervolgens met de handschoen aan op je voet, doe dit in een vegende beweging.
  5. Maak wederom je nagels even schoon met een doekje.

Voor eens en altijd: zó haal je zelfbruiner van je handen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.