Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 3 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Prins Harry en Meghan komen sámen naar Duitsland, dit is wat we tot nu toe weten

Er gaan al langere tijd geruchten rond over een eventuele relatiebreuk tussen prins Harry en Meghan Markle. Zo zou het stel al apart wonen en vraagt Meghan zo’n tachtig miljoen euro én de volledige voodij over de kids, volgens bronnen. Maar nu komt er onverwacht nieuws uit die hoek: ze komen in september samen naar Duitsland. Huh?!

Harry en Meghan komen sámen naar Duitsland

Het is nooit saai met die twee, ze houden ons in elk geval lekker bezig. Het stel komt dus in september naar Duitsland, om The Invictus Games bij te wonen. Het is de eerste keer dat ze sinds mei (!) samen ergens heen gaan, publiekelijk dan. The Invictus Games is internationaal sportevenement voor militairen en veteranen, die psychisch of lichamelijk gewond zijn geraakt tijdens hun dienst in het leger. Prins Harry is de initiatiefnemer van het event, hij heeft zelf natuurlijk ook lang in het leger gezeten dus is nauw betrokken bij die community.

Het event zal plaatsvinden van 9 tot en met 16 september en dat is opvallend, want dat is 1 dag ná de sterfdag van zijn oma Queen Elizabeth. Zij overleed vorig jaar, dus dat is nu ook bijna een jaar geleden. Het is nog niet bekend of Harry daarvoor ook nog naar het Verenigd Koninkrijk zal reizen om zijn oma te herdenken. Of de kids, Lilibet en Archie, ook mee zullen gaan, weten we ook niet.

Papa’s kleine meid, Lilibet

Dat Harry en Meghan sinds mei niet meer samen zijn gezien, betekent natuurlijk niet dat hij zijn familie niet meer ziet. Harry werd gezien tijdens een Independence Day parade tijdens the 4th of July in Montecito, Californië. Harry droeg de kleine Lilibet op zijn arm, waar het meisje te zien is met hele schattige staartjes en een lief jurkje. Fans van het koningshuis herkennen het jurkje; haar nichtje princess Charlotte droeg toen zij jonger was precies zo’n exemplaar. Of het dezelfde is weten we niet, maar het is wel heel erg leuk dat het overeen komt.

Prins Harry heeft zijn beste vrienden zeer gekwetst, dit hebben zij te zeggen over hem

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.