Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 4 jul 2023
Leestijd: 3 minuten

Wat gaat prins Harry in hemelsnaam doen als hij weer single is? 4 x suggesties van de redactie

Het Amerikaanse sprookje van Harry en Meghan lijkt in duigen te vallen.. veel geruchten zeggen dat er momenteel gesprekken zijn over een scheiding. Ja, na héél dat mediacircus, het verlaten van de royal family en de steken onder water trekt ook déze relatie het niet. En dat terwijl de claimden zó sterk te zijn samen.

En wat gaat Meghan doen als ze weer single is?! Ook daar hebben we wat ideetjes over. ‘T is toch wat allemaal.

Gaan Harry en Meghan scheiden?

Twee mensen die dichtbij het omstreden echtpaar staan zijn Angela Levin en Tom Bower. Beiden stellen dat de afstand tussen Harry en Meghan steeds groter wordt en dat er zelfs plannen liggen om apart te gaan wonen. Volgens de laatste geruchten verblijft Harry in een exclusief hotel op twee uur rijden van het familiehuis, waar Meghan met de kinderen is. En dat is nog niet eens het ergste, Meghan zou namelijk 80 miljoen dollar eisen als de scheiding definitief wordt én ze zou ook de volledige voodij over de kids willen. Dat wil Harry natuurlijk niet, vandaar dat het een ingewikkeld verhaal wordt. Ja, dat sprookje is nu wel écht geknapt.

Wat gaat prins Harry in hemelsnaam doen als hij weer single is?

Maar dan ligt daar de vraag.. What is Harry going to do?! Gaat hij gewoon weer terug naar Charles en William of blijft hij in Amerika? Kan hij überhaupt wel terug? Wij hebben wel een aantal suggesties voor hem.

Waarom plee eigenlijk een heel elitair woord is

1. Terug het leger in

We weten allemaal dat Harry een tijd lang in actief voor de Britse strijdkrachten. Hij volgde de militaire academie Sandhurst en werd als helikopterpiloot twee keer uitgezonden naar Afghanistan, uiteindelijk heeft hij tien jaar lang gediend. Dus ervaring heeft hij wel, ‘t is natuurlijk wel een intense baan. Maar het pluspunt is dat je je daar niet bezig kunt houden met boeken schrijven en documentaires maken dus dat hij niet meer in die val trapt.

2. Stay at home dad

Mocht hij nou wel lekker bij zijn kids blijven, dan kan hij natuurlijk gewoon terug naar Engeland om daar voor Archie en Lilibet te zorgen. Koken, spelen, tuinieren, naar school brengen.. zo zijn ze ook dichtbij Opa Charles en bij de neefjes en nichtjes.

3. Acteur

Hoe grappig zou dit zijn – dat Harry zich om laat scholen tot acteur. We weten niet hoe veel van zijn verhalen een soort gespeeld karakter waren, we geloven hem nog eerder dan Meghan. Maar ja, zij IS natuurlijk ook actrice. Maar misschien komen ze elkaar dan nog eens op set tegen. Would be awkward.

4. Comedian

Harry staat bekend om zijn droge, Engelse humor en doet ‘t vaak wel heel goed in tv-optredens. Misschien kan hij een nieuw baantje krijgen bij Saturday Night Live óf misschien wel de nieuwe James Corden worden. Daar is hij trouwens ook wel eens te gast geweest.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.