Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 17 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Emma Watson bevestigt officieel een Harry Potter-reünie en dit wil je erover weten

Van dit nieuws worden wij heel erg blij: er komt een speciale aflevering van Harry Potter. Het is al 20 jaar geleden dat de eerste Harry Potter-film De Steen der Wijzen werd uitgebracht en daarom komt de cast bij elkaar voor een speciale uitzending.

Je hoeft niet eens lang te wachten!

Onze favoriete tovenaars

De reünie-aflevering gaat ‘Return to Hogwarts’ heten en óók de grote namen keren terug. De cast vertelt ons leuke weetje van behind the scenes en gaan ook dieper in op de acht uitgebrachte films. Alle acteurs zijn inmiddels volwassen maar hebben een groot deel van hun leven doorgebracht in deze Harry Potter-wereld.

Maar wie gaan we dan terugzien? Over welke grote namen hebben we het dan? Het iconische trio Harry, Ron en Hermelien oftewel Daniel Radcliffe, Rupert Grint and Emma Watson keren alle drie terug. Niet zo gek natuurlijk: ze hebben allemaal zo’n grote rol gespeeld in de filmreeks dat zij zeker niet kunnen ontbreken.

Wie nog meer?

Het trio wordt vergezeld door filmmaker Chris Columbis én door andere acteurs die in de film gespeeld hebben zoals Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes (Hi Voldemort), Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch en nog veel meer!

Te zien op HBO Max

De speciale aflevering zal te zien zijn op HBO Max. HBO heeft laten weten dat de aflevering vooral bestaat uit diepte-interviews en gesprekken tussen de castleden over hun ervaring. Ook zien we hoe de films gemaakt werden door Warner Bros, 20 jaar geleden.

Bekijk de trailer hieronder:

Goed nieuws

De castleden zijn natuurlijk ontzettend blij om dit goede nieuws te kunnen delen en dat snappen wij volledig. Emma ‘Hermelien’ Watson deelt een emotioneel verhaal op haar Instagram-kanaal samen met een foto uit de oude doos.

We hoeven niet lang te wachten op deze aflevering, want hij staat op 1 januari 2022 op HBO Max. Dit lijkt ons de perfecte manier om het nieuwe jaar in de luiden!

Op deze datum is de Friends-reünie te zien en déze celebrities zijn erbij

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.