Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 16 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Harry Styles stuurde dít model een DM na zijn show in Sydney – new couple alert?

Harry Styles reist op dit moment de wereld rond om op te treden. Love On Tour, zo heet zijn concertreeks. Dat neemt zij zelf ook wel erg letterlijk, want hij schijnt in Australië op date te zijn geweest. Wie deze lucky lady is en hoe deze date tot stand kwam, dat vertellen we je allemaal.

Harry Styles op date met Yan Yan Chan

Harry is momenteel in Azië op tour maar twee weken geleden was hij nog in Australië te vinden. Hij speelde eerst in Perth, Melbourne en daarna in Sydney. Tijdens zijn laatste dagen in het land zou hij op date zijn geweest met een model en influencer Yan Yan Chan. Harry zou zelfs in haar DM ‘geslide’ zijn, om te vragen of zij naar zijn afterparty op 4 maart wilde komen. Soepel, maar wel effectief. Yan Yan zat tijdens de show met wat vrienden in een box in het concert, dus daar was ze sowieso al aanwezig.

Harry volgt zelf maar 391 mensen op Instagram en Yan Yan is daar één van. Ze volgen elkaar al een tijdje, maar hebben elkaar nog nooit eerder ontmoet. Ze zouden zelfs een klein tripje hebben gemaakt samen begin maart. Harry is zelfs gefotografeerd terwijl hij aan het joggen was in de buurt van Byron Bay – een plek waar Yan Yan vaak komt.

Wie is dit model?

De 29-jarige Yan Yan Chang is geboren in Hong Kong en opgegroeid in Sydney. Ze is model, (ze staat ingeschreven bij The Society en Kult) influencer en dus vaak te vinden op veel mode-events. Daarnaast zie je op Instagram dat ze vaak in New York te vinden is, dat ze graag lol heeft met vriendinnen én dat ze veel tijd doorbrengt op het strand in Sydney. Ze houdt van glam, maar ook van de natural look. Wij zijn heel benieuwd hoe ‘t verder uitpakt, maar wij zien de match wel. In elk geval wel een aantal jaartjes jonger dan ex Olivia.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.