Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 22 mei 2023
Leestijd: 1 minuut

Harry Styles lijkt te daten met dit bekende Victoria’s Secret model

Harry Styles heeft veel liefde in zich om te delen, want na zijn romance met Olivia Wilde en een korte fling met EmRata, is hij nu verliefd op een andere knappe dame. Zijn nieuwe vlam kennen we allemaal van de Victoria’s Secret shows. Harry date namelijk met niemand minder dan Candice Swanepoel.

En dat maakt haar de zevende (!) VS Angel die Harry aan de haak weet te slaan.

Harry Styles en Candice Swanepoel

De 29-jarige zanger heeft een nieuwe vrouw op het oog, waar hij steeds dichterbij komt. Bronnen vertellen aan Page Six dat Harry en Candice naar elkaar toe groeien, maar dat is niet zijn eerste VS Angel..“Harry is one of the world’s biggest music superstars so it’s not surprising supermodels are lining up to date him. He’s got history with Victoria’s Secret models and has been linked to six others who have all walked in their fashion shows.”

De break-up van Harry en Olivia

In november kwam het nieuws naar buiten dat Harry en Olivia uit elkaar gingen. Voor iedereen die hoopt op drama: dat is er helaas niet. De twee gaan vriendschappelijk uit elkaar, zoals echte volwassenen. “He’s still touring and is now going abroad. She is focusing on her kids and her work in LA,” vertelt de bron. Drukke levens, een druk schema, verschillende bezigheden. We kunnen best begrijpen dat het dan lastig is een relatie te onderhouden. Olivia plaatste later nog een emotionele quote, maar Harry lijkt prima verder te gaan. Althans, wel als het gaat om het daten van Victoria’s Secret modellen.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.