Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 1 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Harry Styles blaast vandaag 30 kaarsjes uit, daarom blikken we terug op zijn verschrikkelijke X-Factor auditie

Harry Edward Styles is vandaag 30 jaar en dat betekent dat heel veel Directioners zich ook lichtelijk ‘oud’ voelen – tsja, iedereen groeit op. Ter ere van zijn verjaardag kijken we nog eens naar zijn auditie tijdens X-Factor want die was nogal.. dramatisch.

Wel heel grappig om te zien, helemaal omdat ‘t nu zo’n wereldster is.

 

Harry Styles blaast vandaag 30 kaarsjes uit

Harry werd op 1 februari 1994 geboren in Redditch in het Verenigd Koninkrijk. Op zijn zestiende besloot hij mee te doen aan de talentenjacht X-Factor, waar hij utieindelijk de boyband One Direction vormde met Zayn, Louis, Niall en Liam. Ze wonnen de show niet, maar ze wonnen wel qua populariteit en vooral alle tienermeiden over de hele wereld werden compleet gestoord bij het zien van deze groep jongens. Wat voor gouden keeltje zat er dan in Harry? horen we je denken. Nou, die eerste auditie was niet eens zo heel erg goed, vals zelfs.

De juryleden zagen vast wat in dat koppie van hem, want met zijn zangkunsten alleen had hij het niet gered.

Hij zong ‘Hey Soul Sister’,  maar begon gelijk al slecht. Hij kreeg toen de kans om een ander nummer te zingen waar zijn stem beter uit de verf kwam. Wat een mazzel. Bekijk het pijnlijke fragment hieronder:

Harry zonder haar

Zeg maar dan tegen Hairy Styles, want de zanger heeft al zijn lokken afgeschoren. Harry Styles is deze week gespot bij het concert van U2 in Spere, Las Vegas. Mét vriendin Taylor Russel, zónder zijn iconische lokken.

En we moeten toegeven: deze look staat hem best goed. Harry heeft onlangs gedag gezegd tegen zijn weelderige bruine lokken. Tijdens het concert van U2, in het veelbesproken Sphere in Las Vegas, was de zanger gespot samen met zijn vriendin Taylor Russel. Maar dat was niet wat zijn verschijning zo spraakmakend maakte. Harry heeft namelijk een nieuwe look; hij schoor al zijn haren af. Op deze foto’s van TMZ is te zien hoe dat eruit ziet.

Het internet is in de ban van de ‘no pants’ trend en zo draag je ‘m

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.